Neversea, Electric Castle, Untold - cele mai mari festivaluri de muzică din România și de notorietate la nivel internațional - își deschid porțile din nou în curând, așa că trebuie să te gândești de pe acum ce vei lua cu tine acolo, ca să nu ai surprize neplăcute.

Găsești mai jos câteva recomandări de gadgeturi și accesorii pe care să le iei cu tine la festivaluri.

Gadgeturi pentru festival

Baterie externă

Chiar dacă atunci când mergi la un festival vrei să te rupi de tot și să te bucuri de muzică și toată distracția de acolo, ar fi o problemă dacă ai rămâne fără baterie la telefon când ți-e lumea mai dragă ori ai cea mai mare nevoie. De aceea, echipează-te de acasă cu o baterie externă. Noi îți recomandăm cu o autonomie de 20800 mAh și cu 3 porturi, suficient pentru tine și toată gașca alături de care mergi la festival. Această baterie externă încarcă telefoanele, tabletele și dispozitivele mobile, fiind compatibilă cu toate modelele. O poți comanda de aici.

eBook Kindle

Festivalurile pot fi destul de extenuante, așa că nu trebuie să te simți prost dacă alegi să petreci puțin timp într-un hamac, la umbră, cu o carte bună. Sau mai multe, dacă alegi să iei cu tine un eBook, ca să citești orice ai chef în acel moment. Noi îți recomandăm cartea electronică Kindle PaperWhite 2015, cu 4GB spațiu de stocare și baterie ce te ține cel puțin o săptămână. Calitatea imaginii este bună și vei putea citi pe o perioadă îndelungată fără ca ochiul să obosească, indiferent de luminozitatea exterioară. eBook-ul are acum o reducere de 21% și poate fi cumpărat de aici.

Reduceri de vară la eBook-uri: bibliotecă mare, într-un dispozitiv mic

Accesorii pentru telefon în festival

Huse pentru telefon

Cel mai probabil, fiind la un festival, telefonul tău va trece prin tot felul de „traume”. Îl poți scăpa, lovi, pierde temporar, poate ajunge nisip pe el dacă ești pe plajă sau îți poți „sufoca” în geantă alături de toate celelalte lucruri pe care porți cu tine la festival și riști să îl zgârii. Ca să te asiguri că telefonul tău trece cu bine peste toate aceste șocuri, îți sugerăm să îți iei și o husă de protecție pentru telefon, ca să nu mai tresari la fiecare căzătură.

Accesorii pentru telefoane ca să poți face de toate

Lentile pentru smartphone

Dacă vrei ca pozele tale de la festival să iasă în evidență, dar nu ai un telefon cu performanțe de lăudat ale camerelor foto, îți poți lua un kit de lentile profesionale HD pentru telefon. Setul recomandat de noi include o lentilă Macro 12X și obiectiv Super Macro 24X. Kit-ul de lentile pentru smartphone Macro Lens se potrivește aproape tuturor telefoanelor mobile, tabletelor sau dispozitivelor mobile. Cumperi kit-ul de aici.

Accesorii de protecție la festivaluri

Dopuri antifonice pentru urechi

Chiar dacă atâta timp cât ești la festival nu simți un disconfort, abia când pleci acasă vei auzi țiuitul din urechi. Ca să îți protejezi urechile de muzica la volum mare, ia-ți cu tine o pereche de dopuri antifonice pentru urechi. Cele recomandate de noi au 3 seturi diferite cu filtre de schimb pentru o protecție optimă la diferite niveluri de zgomot, sunt confecționate dintr-un material foarte moale și confortabil și au sistem deschis, care nu închide zgomotul complet, pentru a evita sentimentul de izolare. Dopurile de urechi pot fi comandate de aici.

Ochelari de soare polarizați

După ce ți-ai lua măsuri de protecție pentru telefon și urechi, nu ar încurca să te ai grijă și de ochi, mai ales pentru zilele însorite de vară, când soarele strălucește cel mai tare, dar și pentru serile în care luminile de la festival strălucesc la intensitate mai mare decât nivelul confortabil pentru ochi. Noi am ales să îți recomandăm două perechi de ochelari polarizați unisex, cu protecție UV 400: ochelari de soare wayfarer Heavy Tools, cu lentile ultrapolarizate și ochelari de soare rotunzi Hawkers, cu lentile negre.