De la căști wireless, încărcătoare externe și până la lentile pentru fotografii, accesoriile pentru telefoane sunt cele care schimbă schimbă modul de utilizare a dispozitivului mobil.

Cei care vor să facă fotografii spectaculoase, dar nu au un telefon cu performanțe de lăudat ale camerelor foto, pot opta pentru un kit de lentile profesionale HD, cu o lentilă Macro 12X și obiectiv Super Macro 24X. Macro Lens se potrivește aproape tuturor telefoanelor mobile, tabletelor sau dispozitivelor mobile. Cumperi kit-ul de aici.

Accesorii telefoane - căști wireless

Căștile cu Bluetooth Profesionale Awei AK9 (2018) sunt dotate cu tehnologia CVC 6.0, care filtrează inteligent zgomotul, pentru a putea vorbi în condiții excelente chiar atunci când te afli în locuri zgomotoase și aglomerate. Calitatea îmbinărilor și a materialelor respectă standardul IPX4, împiedicând pătrunderea apei sau a transpirației, așa că pot fi utilizate la sală, în ploaie, oriunde fără vreo grijă. Le cumperi de aici.

Dacă vrei o pereche de căști fără fir, „descurcărețe”, care să fie comode și să asigure un sunet excelent, poți opta pentru AirPods. După o configurare simplă, printr-o singură atingere, căștile AirPods sunt automat activate și întotdeauna conectate. Aceste accesorii pentru telefon pot sesiza când sunt în ureche și se opresc când le scoți. Bateria poate duce până la 5 ore de ascultare cu o singură încărcare, iar datorită carcasei de încărcare în care pot fi încărcate, depășește 24 de ore de ascultare. Le găsești aici.

Căștile AirPods costă destul de mult, dar mai găsești aici câteva recomandări de căști wireless ieftine, ca să te bucuri de sunet oriunde și oricând.

Ca să te asiguri că nu rămâi fără baterie la telefon în cele mai nepotrivite momente, ia-ți un acumulator extern. Xiaomi Mi Power Bank 2C va fi un accesoriu util în călătorii nu doar pentru telefoane, dar și tablete, camere foto și dispozitive electronice alimentate. Bateria are o capacitate de 20.000 mAh și suportă un nivel complet nou de viteză mare de încărcare cu porturi USB dual cu ieșire de până la 5.1V / 3.6A. Carcasa anti-alunecare oferă rezistență la zgârieturi. O comanzi de aici.

Dacă ai nevoie de un încărcător auto, poți opta pentru Huawei AP38. Permite încărcarea simultană a 2 dispozitive, are cablu cu un conector USB Type-C inclus. Este compatibil cu orice device USB normal de încărcare sau device USB rapid de încărcare. Dispune de protecție împotriva supra-încărcării, descărcării în gol și a scurtcircuitării. Îl cumperi de aici.

Și tot pentru atunci când ești la volan și ai nevoie de un accesoriu pentru telefon care te va ajuta să rămâi cu mâinile pe volan, ia-ți un suport auto Trust Veta Magnetic. Acesta are montare magnetică, fiind echipat cu 2 plăci metalice care se atașează la telefon sau se introduc în carcasa telefonului. Suportul pentru telefon este ideal pentru navigare, redare muzică și apeluri. Se găsește aici.