Galaxy XCover6 Pro este alimentat de un procesor îmbunătățit de 6nm care asigură încărcare mai rapidă și posibilitatea angajaților de a termina mai repede din sarcinile pe care le au de îndeplinit. Cu un card microSD opțional, XCover6 Pro oferă spațiu de stocare extensibil.

De asemenea, este primul dispozitiv din seria XCover care acceptă rețele 5G , prin urmare, se poate lucra pe dispozitiv oriunde poate fi găsită o zonă cu acoperire 5G.

Smartphone-ul are suport pentru bandă de 6GHz pentru Wi-Fi 6E.

Un alt feature interesant al telefonului Galaxy XCover6 Pro este faptul că utilizatorii pot prelungi durata de viață a bateriei dispozitivului lor, aceaasta fiind înlocuibilă. Standul de încărcare POGO permite mai multor utilizatori să își încarce dispozitivele simultan.

Pentru cei care își împart timpul între birou și munca la distanță, Galaxy XCover6 Pro este prevăzut cu aplicația Samsung DeX.

Aplicația permite utilizatorilor să-și conecteze dispozitivul la un ecran extern, dar și la tastatură și mouse și să se bucure de o experiență asemănătoare PC-ului.

Angajații pot utiliza, de asemenea, XCover6 Pro pentru a face fotografii și a lua notițe în deplasare, pentru ca apoi să acceseze fără probleme imaginele surprinse pentru a realiza rapoarte odată ce s-au întors la birou, toate acestea, folosind un singur dispozitiv.

Puternic și simplificat, pentru medii de lucru provocatoare

Galaxy XCover6 Pro este conceput pentru a suporta condiții extreme de lucru, indiferent dacă este folosit de exemplu de șoferi-curieri, de reprezentanți de vânzări sau de ofițeri de poliție.

Cu un design durabil certificat MIL-STD-810H, rating IP68 și Corning Gorilla Glass Victus+, este construit pentru a rezista la condiții severe, luând în considerare mai ales munca pe teren.

Mai mult, în mediile în care sunt necesare mănuși sau în care angajații folosesc dispozitivul afară în ploaie, setările de sensibilitate la atingere pot fi ajustate pentru a crește receptivitatea ecranului.

Galaxy XCover6 Pro este rezistent și reduce în același timp impactul asupra mediului. Folosirea de materiale plastice reciclate ca parte a design-ului durabil și bateria înlocuibilă permit dispozitivului să funcționeze optim pe tot parcursul ciclului său de viață extins.

Samsung oferă, de asemenea, actualizări de securitate timp de până la cinci ani și patru upgrade-uri suplimentare One UI și OS, după lansarea globală inițială, ceea ce aliniază Galaxy la obiectivul global de reducere a deșeurillor electronice.

XCover6 Pro are o grosime mai mică de zece milimetri și dispune de un ecran dinamic complet de 6.6 inci , cu o rată de refresh de 120Hz, pentru o succesiunea mai lină a cadrelor de pe ecranul telefonului.

Dispozitivul este protejat prin intermediul Samsung Knox, platformă de securitate mobilă end-to-end, care oferă protecție pornind chiar de la cip.

Platforma funcționează ca un seif, cu protecție de tip hardware, complet integrat cu software-ul terminalului mobil, pentru a oferi protecție end-to-end și în timp real.

Software-ul One UI de la Samsung oferă extra protecție. El asigură administratorilor de infrastructură IT și utilizatorilor un control ușor asupra dispozitivelor lor, printr-o interfață intuitivă și opțiuni transparente de partajare și protecție. Administratorii pot gestiona de la distanță dispozitivele pentru a se asigura că sunt sigure, în timp ce sistemul biometric pentru recunoașterea facială și amprenta digitală permit doar utilizatorului să acceseze dispozitivul.

Galaxy XCover6 Pro poate fi adaptat oricărei afaceri. Acesta include două chei programabile care pot fi personalizate pentru a efectua funcții specifice, în funcție de afacere.

Utilizatorii pot utiliza dispozitivul pentru a citi și scana codurilor de bare prin Knox Capture sau ca un walkie-talkie prin funcția push-to-talk, prevăzută acum cu un volum de difuzor puternic.

Galaxy XCover6 Pro: Disponibilitate

Galaxy XCover6 Pro va fi disponibil începând cu a doua jumatate a lunii iulie 2022 pe anumite piețe din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, disponibilitate care se va extinde și în alte regiuni, la o dată ulterioară.