Cu o aplicație de gaming cu totul nouă, AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition aduce puterea de procesare grafică la dispoziția gamerilor. Suita include noua funcționalitate Radeon Boost care aduce performanțe îmbunătățite și fluiditate gamingului rapid, o nouă tehnologie Integer Display Scaling ce dă o nouă viață jocurilor vechi și le pregătește pentru ecranele moderne, precum și îmbunătățiri semnificative mult-apreciatei aplicații mobile AMD Link, dar și funcții precum Radeon Image Sharpening, Radeon Anti-Lag și multe altele.

”Cu orice nouă iterație a Radeon Software, ne concentrăm să aducem funcționalități inovatoare pe care gamerii le cer, îmbunătățiri semnificative de performanță, dar și apogeul stabilității și fiabilității”, a declarat Andrej Zdrakovic, corporate vice president al departamentului de dezvoltare de software din cadrul AMD.

”AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition duce gamingul pe plăcile video Radeon la următorul nivel oferind calitate vizuală care îți taie respirația, performanță îmbunătățită, precum și o multitudine de funcționalități unice, necesare, care îmbunătățesc dramatic experiența de folosire””, a mai declarat acesta.

Un design nou

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition are o aplicație de gaming nouă, modern, regândită în totalitate, ce le oferă utilizatorilor control total asupra hardware-ului video Radeon, asupra funcțiilor din jocuri și setărilor, a serviciilor de streaming și nu numai. Gamerii pot, de asemenea, să acceseze funcționalitățile complete în timp ce se află în jocuri, folosind aceeași interfață software disponibilă și pe desktop.

Mai mult, noile profile de utilizator le oferă gamerilor setări predefinite ușor de reglat, lucru care care le permite să-și optimizeze software-ul și setările de sistem pentru cea mai bună experiență de gaming.

Noul Game Center le permite utilizatorilor să pornească jocurile favorite dintr-un singur loc, indiferent de platforma de pe care au fost cumpărate, să ajusteze setările Radeon Software pentru fiecare joc în parte și să urmărească statisticile de joc și performanțele. Mai mult, un nou browser web integrat le permite utilizatorilor să caute rapid informații despre jocuri, walktroughs, tutoriale video pentru funcționalitățile grafice Radeon și mai multe - toate fără să ieși din joc.

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition poate fi descărcat acum de aici.