Continuăm seria de video-uri inspiraționale dedicate Global Entrepreneurship Week cu un tânăr care caută succesul de la 15 ani, iar acum a ajuns la 19 ani și nu renunță la visul de a fi antreprenor. Alexander Stoica-Marcu are mai multe afaceri, dar și inițiative de startup-uri. El a vorbit despre motivațiile sale într-un video pentru start-up.ro.

„În ciuda faptului că am doar 18 ani, eu am antreprenoriatul în sânge. Toată viața mea s-a schimbat într-un punct, mai exact când am primit cartea cadou din partea prietenei mele, Yana, de ziua mea (15 ani). Cartea se numește școala de Afaceri de Robert Kiwosaki. Eu am intrat la Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța, cu gândurile alor mei de a mă face medic. Dar în momentul în care am primit cartea, s-a schimbat totul", povestește acum tânărul, student în anul I la Facultatea de Contabilitate în limba engleză, la Academia de Studii Economice (ASE) din București“, a declarat Alexander Stoica-Marcu într-un interviu wall-street.ro.

"Am învățat extrem de mult și am lucrat foarte mult pentru a-mi atinge țelul în viață. Am participat la foarte multe conferințe, incubatoare, acceleratoare de afaceri, făceam naveta o dată la 2-3 săptămâni pentru a ajunge din Constanța în București. știi cum mi-am dat seama că asta vreau să fac în viață? Mă gândeam non-stop la business-uri, la proiecte, la cum să îmbunătățesc afacerile, iar in momentul în care eu mă gândeam la aceste lucruri eu primeam energie, acea forță de muncă care mă împingea în față“, a adăugat Stoica-Marcu, fondator la 101trandafiri. 

Iată mesajul lui Alexander Stoica-Marcu.