Scopul concursului este de a genera idei care să sporească experiența utilizatorilor și să îmbunătățească funcționalitatea platformei Wrike și, în cele din urmă, să îmbunătăţescă colaborarea, să crească productivitatea și să ajute companiile să obţină mai multe rezultate cât mai rapid. Fondul de premiere al concursului este de aproximativ 100.000 de dolari, incluzând premii de 25.000, 10.000 și 5.000 de dolari (cash) pentru echipele clasate pe locurile 1, 2 și 3.

„Prin cele două noi birouri din Praga și Tokyo și datorită îmbunătățirilor uimitoare ale platformei noastre, anul s-a dovedit deja extraordinar pentru Wrike și nu am reușit nici măcar să ajungem la jumătatea drumului“, a declarat Andrew Filev, fondator și CEO Wrike. „Suntem încântați să deschidem în cele din urmă un birou foarte necesar în Europa Centrală și astfel suntem mai bine poziționați pentru a profita de talentele proaspete provenite din numeroasele universități din Europa Centrală. Vom folosi cu siguranță aceste resurse pe măsura ce clădim echipa din Praga, astfel încât să ne putem servi cât mai bine actualii și viitorii clienți, atât în ceea ce privește suportul, cât și prin intermediul excepționalei platforme pe care o îmbunătățim continuu, zi de zi.“

Work, Unleashed 2019 este deschis dezvoltatorilor, designerilor și managerilor de produse din 11 țări europene, printre care România, Belarus, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Federația Rusă, Slovacia, Slovenia și Ucraina. Toate proiectele depuse trebuie să completeze sau să extindă platforma Wrike și să articuleze clar o problemă și o soluție definită în mod rezonabil.

Înscrierile se pot face până la 12 august 2019. Cele 10 echipe finaliste vor fi anunțate în data de 20 august 2019 și se vor deplasa la Praga pentru a lua parte la ceremonia de evaluare finală și decernare a premiilor, aceasta urmând să aibă loc pe 19 septembrie 2019.

Pentru mai multe informații și înscriere la Hackathon, accesați pagina de aici.

„De când am fondat compania în 2006, misiunea noastră a fost aceea de a ne ajuta clienții să fie mai productivi. Îmbunătățirea experienței utilizatorilor și a funcționalității platformei este esențială pentru realizarea acestei misiuni și credem că alimentarea ideilor din vastul fond de talente din Europa este o mare oportunitate pentru noi de a câștiga perspectiva unui outsider asupra platformei și asta ne va ajuta să continuăm să inovăm. Știu că vorbesc în numele tuturor celor de la Wrike când spun că suntem încântați să vedem ce va ieși din acest concurs“ – Andrew Filev, fondator și CEO Wrike.

Wrike este o platformă colaborativă de gestionare a muncii pentru liderii de piață. Platforma Wrike ajută organizațiile să alinieze activitatea cu cele mai importante obiective de afaceri, să fie eficientă și să obțină rezultate. Aceasta scoate la iveală cele mai bune echipe, oferindu-le un singur loc de muncă digital, cu toate instrumentele, caracteristicile și integrările necesare pentru a gestiona, automatiza și completa lucrări la scară. Fondată în 2006 și cu sediul în Silicon Valley, Wrike este partenerul ales de peste 19.000 de organizații, inclusiv Hootsuite, Tiffany & Co. și Ogilvy, cu două milioane de utilizatori din 140 de țări.

Biroul Wrike din Praga este situat în clădirea LEED Platinum, certificată Visionary de către CA Immo, în cel de-al șaptelea district dinamic al orașului. Compania își propune să aibă 80 de angajați în Praga până la sfârșitul anului 2019 și 250 de angajați în următorii trei ani. Noul birou va funcţiona ca birou central al Europei pentru echipa de cercetare și dezvoltare rapidă și va oferi clienților Wrike acces sporit la servicii de înaltă calitate în vânzări, customer success și asistenţă pentru clienți. Wrike a anunțat recent deschiderea unui nou birou în Tokyo, compania ajungând astfel la un total de șapte birouri în șase țări.