La ce se lucrează la Hack Day #19?

  • Seismic Risk (Python 3.6 cu Django, React)
  • Vot România (.NET, Angular)
  • Expert Consultation (Java cu Spring Boot, Angular)
  • Rezultate Vot (.NET, React)
  • Asset Declarations (Python 3.6 cu Django)

Cum se va desfășura?

Fiecare proiect are un canal de HackDay public în Slack Code for Romania. Pe #general și pe #hackday_general vor fi postate informații despre toate proiectele, despre tech stack, despre tech leads și despre canalele proiectelor.

Toate proiectele vor avea Issue-uri puse în GitHub, aranjate în board-ul de proiect.

”Dacă vreți să vă apucați de un Issue, vă rugăm să lăsați un comment în el spunând că îl luați. Vă rugăm să nu luați un Issue care are deja un comment în el. Dacă vreți să raportați un bug pe un proiect sau dacă vreți să faceți o sugestie pentru funcționalitate nouă, deschideți un Issue în proiectul respectiv”, spun cei din echipa Code for Romania.

HackDay-ul începe la ora 18 și include o sesiune de Ask us Anything în care echipa povestește despre Code for Romania, Tech for Social Good și proiectele pe care le au în lucru. Nu lipsește o sesiune de brainstorming session în care se vor discuta soluții pentru educația non-formală și non-curriculară. De la ora 22 începe coding-ul propriu zis.

Dacă îți dorești să scrii cod pentru proiecte care ajută comunitatea, te poți înscrie aici ca să participi la HackDay de pe 25 iulie.