Haff a lansat în această vară o franciză specializată în închirierea de autorulote, iar în curând va pune la dispoziție un marketplace de profil.

Care sunt avantajele listării în marketplace-ul Haff.ro?

Listarea este 100% gratuită, echipa Haff încasând un comision de administrare doar pentru închirierile confirmate, odată ce plata a fost efectuată de către client.

Totodată, ai asigurată partea de marketing și promovare, toate aceste costuri fiind acoperite tot de haff.ro.

Persoanele care doresc să-și publice anunțurile de închiriere au control asupra tarifului de închiriere, perioadei disponibile sau a perioadei minime de închiriere.

Pentru mai multe detalii puteți scrie pe adresa marketplace@haff.ro.

De ce franciza de închiriere rulote haff.ro?

Dacă ești interesat să conduci o afacere în domeniul închirierilor de autorulote, haff.ro poate fi o alegere bună pentru că are deja un model de succes dovedit, vei avea în spate un brand cunoscut și vei primi pregătire de specialitate în acest domeniu, precum și suport operațional continuu.

Alegerea de a porni cu o franciză, în locul unei afaceri noi, are mai multe avantaje. Îți oferă posibilitatea să faci o investiție cu randament superior, mai ales dacă nu ai capital suficient ca să pornești singur o afacere în domeniul închirierilor de autorulote.