Dintre cele trei dispozitive, primul disponibil în România va fi smartphone-ul HONOR 70 și va ajunge la un preț avantajos. Astfel în configurația de 8+128 GB sau 8+256 GB va ajunge în rețelele operatorilor Orange și Vodafone, precum și în magazinele Altex și eMag. Prețul de pornire recomandat pentru configurația de 8+128 este 2699 lei, iar pentru configurația de 8+256 este 2999 lei.

Honor 70 este un telefon midrange cu specificați bune și cu camere foto care promit performanță bună. Dispozitivul debutează cu funcția Solo Cut Mode, care permite utilizatorilor să producă cu ușurință clipuri video care să evidențieze o anumită persoană dintr-un grup, prin tehnologia de re-identificare încorporată. Cu Dual video Streaming, HONOR 70 poate înregistra două videoclipuri simultan, unul cu un singur subiect și celălalt capturând întregul grup.

Sistemul foto include o cameră principală Super Sensing de 54 MP, cu un senzor IMX800 de 1/1.49 inch și o cameră foto ultralargă și macro de 50 MP. Noul smartphone este alimentat de Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G și are un GPU Turbo X și OS Turbo X, oferind performanță lină și o experiență smooth chiar și într-o serie de sarcini grele, inclusiv editare video.

HONOR 70 este primul smartphone HONOR N Series care rulează HONOR Magic UI 6.1, bazat pe Android 12 și va fi disponibil pe piața din România într-o gamă de 3 culori la modă - Midnight Black, Crystal Silver și Emerald Green.

Pe langă lansarea noilor produse, HONOR a prezentat la IFA și MagicOS 7.0, viitorul sistem de operare inteligent, de tip colaborativ, all-scenario, care se bazează pe sistemele de operare Android, precum și pe PC și IoT, îmbrățișând standarde deschise pentru a facilita colaborarea fără probleme între smartphone-uri, tablete, PC-uri și alte produse IoT. MagicOS 7.0 va permite utilizatorilor să controleze un laptop, un smartphone și o tabletă HONOR, utilizând o singură tastatură și un singur mouse. Prin această caracteristică, utilizatorii pot transfera fișiere pe diferite dispozitive fără probleme, dar pot și introduce text pe smartphone sau tabletă cu tastatura laptopului. MagicOS 7.0 va fi anunțat oficial în Q4 2022.

Punând accentul pe angajamentul brandului de a funcționa pe mai multe dispozitive, HONOR își extinde parteneriatul cu Microsoft pentru a aduce Phone Link către utilizatorii internaționali de dispozitive HONOR. Disponibil anterior doar pentru utilizatorii de dispozitive HONOR din China, Phone Link permite utilizatorilor să conecteze anumite smartphone-uri HONOR la PC-uri Windows pentru a debloca noi capabilități cross-device, inclusiv posibilitatea de a vizualiza notificări, de a efectua și de a primi apeluri pe PC și de a utiliza aplicații mobile pe Windows. HONOR Magic4 Pro este printre primele modele internaționale de smartphone-uri HONOR care au Phone Link , în timp ce HONOR 70 va primi acest update în urma unei actualizări OTA.

În plus, începând cu luna octombrie a acestui an, aplicația HONOR Health actualizată va oferi interfețe personalizate pentru utilizatori și sugestii de fitness și cursuri de formare în funcție de obiceiurile utilizatorilor, ajutându-i pe aceștia să își atingă obiectivele de sănătate.

HONOR MagicBook 14

Cu un sistem de operare Turbo pentru prima dată pe un laptop HONOR, noul MagicBook 14 oferă îmbunătățiri semnificative ale duratei de viață a bateriei și o eficiență energetică cu până la 20,8% mai bună decât predecesorul său. Laptopul este alimentat de un procesor 12th Gen Intel Core i5-12500H, configurabil cu o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 2050 și 16 GB RAM. Cu o baterie de 75 Wh, HONOR MagicBook 14 oferă o durată de viață a bateriei de până la 17 ore în standby și suportă încărcarea rapidă pentru a oferi până la 3 ore și jumătate de funcționare atunci când rulează software de productivitate, după doar 15 minute de încărcare.

HONOR Pad 8

HONOR Pad 8 este un dispozitiv inteligent accesibil, ce combină un afișaj 2K HONOR FullView de 12 inch cu un raport ecran-corp de 87% și permite o rezoluție de 2000x1200 pixeli și 1 miliard de culori, cu opt difuzoare încorporate pentru a oferi experiențe multimedia bune. Rulând HONOR Magic UI 6.1 cu serviciile Google Play, HONOR Pad 8 are o baterie de 7250 mAh, de mare capacitate, pentru conectivitate pe tot parcursul zilei, permițând utilizatorilor să rămână conectați în orice moment.