Dispozitivul dispune de un ecran OLED curbat de 120 Hz, o baterie de 5.100mAh și platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 695 5G, toate acestea încorporate într-un smartphone subțire, și ușor. Disponibil la un preț recomandat de 1.799 RON, HONOR Magic5 Lite este pregătit să facă tehnologia mai accesibilă pentru utilizatorii din întreaga lume. HONOR Magic5 Lite este disponibil în România începând de astăzi, 15 februarie 2023.

Ecran OLED curbat de 120 Hz

Ecranul curbat OLED de 6,67 inchi al HONOR Magic5 Lite suportă o rezoluție de 2400x1080 pixeli și afișează până la 1,07 miliarde de culori pentru a reproduce imagini detaliate în culori vibrante. Dispozitivul oferă un raport ecran-corp de 93% și o experiență de vizionare bună, atât pentru divertisment, lucru sau studiu.

Pentru jocurile în care sunt necesare reflexe rapide, utilizatorii vor beneficia de capacitatea de reacție a ecranului HONOR Magic5 Lite, care suportă o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, permițând dispozitivului să înregistreze și să reacționeze aproape instantaneu.

Ținând dispozitivul cu o singură mână, HONOR Magic5 Lite oferă un sistem inovator de prevenire a atingerilor greșite, activat de tehnologia AI, pentru a preveni atingerile accidentale cauzate de utilizator.

Certificat de TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, ecranul smartphone-ului HONOR Magic5 Lite este mai prietenos cu ochii și dispune de tehnologia PWM 1920Hz dimming care previne fenomenul de pâlpâire a ecranului, atenuând și mai mult oboseala ochilor ca urmare a utilizării prelungite.

Modul de camere Matrix Star Ring

Inspirat din seria HONOR Magic, HONOR Magic5 Lite are pe partea din spate un design al camerei sub forma unui inel circular Matrix Star Ring. Inelul Matrix Star Ring deține o cameră principală de 64MP, o cameră Wide de 5MP și o cameră Macro de 2MP.

În ciuda faptului că are o grosime de doar 7,9 mm și o greutate de 175 g, HONOR Magic5 Lite dispune de o baterie mare de 5100mAh care suportă până la 29 de ore de streaming YouTube Music, 24 de ore de streaming pe YouTube, 19 ore de navigare pe TikTok, până la 21 de ore de explorare a rețelelor sociale sau 11 ore de jocuri cu o singură încărcare.

Cu doar 30 de minute de încărcare, HONOR Magic5 Lite poate oferi utilizatorilor până la 12,5 ore de streaming video.

Platforma lui HONOR Magic 5 Lite

Device-ul dispune de o platformă recentă a celor de la Qualcomm, anume Snapdragon 695 5G, astfel că HONOR Magic5 Lite oferă performanțe bune pentru aplicațiile de productivitate și divertisment. Experiența utilizatorului poate fi îmbunătățită de funcția HONOR RAM Turbo, care permite smartphone-ului să utilizeze o secțiune a spațiului de stocare ca RAM pentru a menține mai multe aplicații active pentru un multitasking mai eficient.

Rulând sistemul de operare Magic UI 6.1 bazat pe Android 12, HONOR Magic5 Lite este prevăzut cu un Motor Anti-aging care minimizează degradarea performanței în timp pentru a asigura o experiență de utilizare constantă și inteligentă.

Telefonul este dotat și cu funcțiile HONOR Share și Multi-Screen Collaboration, astfel că HONOR Magic5 Lite permite transferuri rapide de fișiere și multitasking eficient pe toate dispozitivele HONOR, inclusiv smartphone-uri, laptopuri și tablete.

Preț și disponibilitate

Conceput pentru un public preocupat de design, HONOR Magic5 Lite este disponibil în trei culori uimitoare: Titanium Silver, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 februarie 2023, HONOR Magic5 Lite va putea fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț accesibil începând cu 1,799 ron. Pentru detalii despre disponibilitatea în locațiile partenere, vă rugăm să consultați oferta fiecărui operator.