The Human Link, dezvoltat de Connected Medical Devices, conectează pacienții care suferă de Alzheimer cu familiile lor folosind tehnologia Internet of Things și oferă siguranță familiilor prin servicii financiare și servicii medicale profesionale.

Reprezentat de George Georgescu, The Human Link facilitează o legătură constantă între persoanele care suferă de Alzheimer și famiile lor, reducând semnificativ stresul acestora.

În finala locală a competiţiei Chivas Venture, The Human Link a concurat alături de alte 4 business-uri româneşti cu impact social: Touching AI, VASK, Xvision și LiveCare. Cei 5 finaliști au trebuit să își demonstreze abilitățile de business în cadrul a 3 probe, coordonate de membrii juriului format din Marius Ghenea, Khaled Al Mezayen și Tudor Furir.

La sfârşitul probelor, The Human Link a convins juriul că merită să meargă mai departe şi să reprezinte România în finala internaţională Chivas Venture. The Human Link va primi un premiu de 5.000 euro pentru titlul de câştigător în etapa locală și șansa de a obţine finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor din fondul de un milion de dolari în etapa globală.

21 de antreprenori în finala globală Chivas Venture

Pe lângă premiul desemnat de juriu câștigătorului, Chivas oferă tuturor finaliștilor etapei locale participarea gratuită în programul de antreprenoriat BusinessDrive, susținut de Marius Ghenea, ediția februarie 2019, și accesul la un program de training online la Social Enterprise Institute, din Canada, care îi va ajuta să-și mărească impactul social.

George Georgescu, cofondator The Human Link, va merge în finala globală a competiţiei Chivas Venture în perioada martie – mai 2019, alături de alți 21 antreprenori din țări de pe tot globul.

Astfel, pentru George urmează experiența unui Accelerator de business, unde, timp de o săptămână, va participa la un program de mentorat dezvoltat în colaborare cu Centrul Skoll pentru Antreprenoriat Social de la Universitatea Oxford și participarea la pitchul final, unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor.

Iată un interviu din 2018 cu George Georgescu la emisiunea noastră săptămânală.