Programul e disponibil gratuit pentru aceștia. Inițiativa reunește specialiști cu experiență în domeniu, precum și în arii de activitate adiacente, cu obiectivul de a le oferi antreprenorilor din HoReCa resurse și instrumente pentru o adaptare rapidă la provocările generate de pandemie și de condițiile actuale, în vederea relansării businessului, prin identificarea și valorificarea oportunităților de creștere a afacerii.

„HoReCa Împreună” va debuta pe 22 iulie, prin evenimentul de lansare care se va desfășura on-line, live, prin platforma Zoom, în intervalul 10:00 – 12:00, și la care specialiștii HoReCa din întreaga țară vor putea participa în baza înscrierii prealabile, pe http://www.horeca-impreuna.ro/inscrie-te.

Ulterior, în perioada august-septembrie 2020, vor avea loc o serie de 5 module live, ghidate de practici globale de învățare și dezvoltate pentru a adresa nevoi specifice, cu care se confruntă antreprenorii în noul context, marcat de efectele pandemiei.

Prin acest program, participanții își vor dezvolta un nou set de competențe definitorii pentru succesul afacerii lor: vor înțelege cum își pot transforma și digitaliza business-ul pentru a se adapta la noua realitate hibridă online-offline, vor afla despre beneficiile plăților digitale și cum să depășească barierele pe această zonă, și își vor putea redefini brandul și experiența de brand pe care le-o oferă clienților.

Totodată, aceștia vor putea identifica modalități pentru a-și atrage și crește comunitatea de clienți, prin canalele social media, precum și alte instrumente digitale, și vor utiliza metodologia Design Thinking pentru adaptarea modelului business-ului lor.

„Industria HoReCa se confruntă cu efecte și provocări fără precedent. Din fericire, spiritul antreprenorial poate face diferența și în astfel de vremuri, datorită capacității de gândire laterală, adaptabilității și curajului de a inova, calități care pot deveni rețeta relansării succesului, cu ajutorul potrivit, la momentul potrivit. Suntem mândri că facem parte din acest program complex, alături de partenerii noștri, și că putem pune resursele și know-how-ul Mastercard în domeniul plăților digitale în slujba revenirii uneia dintre cele mai importante industrii pentru economia locală”, a spus Cosmin Vladimirescu, Country Manager România și Croația, Mastercard.

Faza finală a programului va consta într-un eveniment online, care se va desfășura live, la finalul lunii septembrie, când participanții vor primi certificate de absolvire și vor sărbători împreună cele mai bune modele de reinventare a afacerii, dezvoltate pe durata cursurilor.

Mai multe informații despre programul „HoReCa Împreună” sunt disponibile pe platforma oficială, www.horeca-impreuna.ro, acolo unde se poate realiza și înscrierea pentru evenimentul de lansare care se va desfășura pe 22 iulie, în cadrul căruia reprezentanții partenerilor și alți speakeri de top vor discuta în detaliu despre desfășurarea programului și vor oferi și alte amănunte cu privire la sesiunile pregătite.