Dedicată dezvoltării și scalării produselor digitale, How to Web reunește anual peste 1500 de antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori.

Evenimentul va avea loc în București, la Face Convention Center, pe parcursul a două zile, pe data 30 și 31 octombrie 2019.

How to Web 2019 - cine urcă pe scenă

În acest an, How to Web aduce în premieră în București peste 50 de experți de talie internațională, specializați în creșterea de produse digitale de la zero la adevărate succese globale.

La cea mai nouă ediție How to Web vor participa următorii speakeri, în premieră în România: Sean Ellis (cel care a introdus în piață termenul de „growth hacking” și a crescut afaceri precum Dropbox sau EventBrite), Michael Perry (director al Kit la Shopify), April Dunford (director general la Ambient Strategy și expert în poziționare de piață), Sean Sheppard (fondator GrowthX și GrowthX Academy) și Bob Moesta (fondator și președinte al Re-Wired Group).

Experții internaționali prezenți la How to Web vor prezenta metodologii, tactici și strategii de lucru prin care idei ca Dropbox, Revolut, Booking.com sau Shopify au crescut de la afaceri locale la business-uri globale, cu zeci sau sute de milioane de utilizatori. În centrul fiecărei idei de succes a stat însă produsul, îmbunătățirea lui și adaptarea la nevoile utilizatorilor.

Lista completă cu speakeri poate fi consultată pe site-ul How to Web.

Pe cele 4 scene ale How to Web, peste 1.500 de participanți vor avea acces la cele mai bune sfaturi despre cum să creezi și crești afaceri de succes, prin perspectiva unică a celor care au construit afaceri globale. Aici intervine componenta de growth hacking, metodologia care ajută o afacere să ia decizii rapide, cu impact transformativ și rezultate maxime.

Pe scenele dedicate aprofundării subiectului de creștere a afacerilor digitale vor urca speakeri ca Sean Ellis - care va discuta despre growth hacking, April Dunford - care, cu experiență în lansarea a peste 16 produse internaționale, va vorbi despre poziționarea de produs sau Sean Sheppard - antreprenor în serie, fondator GrowthX, care lucrează cu startup-uri din diverse piețe și care va adresa un concept esențial: product/market fit. Toți vin în premieră în România, ca multe alte nume de pe agendă, precum Udit Batra - responsabil de produs și interpretarea datelor la Booking.com, Dave Hogue - UX Design Lead la Google, sau Paolo Ertreo - Product Designer la Dropbox. Agenda completă a evenimentului e disponibilă pe site-ul How to Web.

How to Web 2019: competiții pentru startups

Anul acesta, competiția Startup Spotlight, cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, va aduce laolaltă peste 200 de startup-uri tech care vor concura pentru marele premiu: o investiție de 125.000 de euro. Totodată, valoarea totală a premiilor este de un milion de euro. Startup-urile interesate să intre în această cursă s-au putut înscrie până pe data de 10 octombrie 2019.

Cele mai promițătoare trei afaceri, care vor câștiga premiile pentru „Cel mai bun startup”, „Cel mai bun pitch” și „Premiul pentru cea mai bună inovație”, vor beneficia și de acces la conferința TechCrunch Disrupt Berlin, precum și de un stand de prezentare și șansa de a concura în competiția Startup Battlefield, una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie și antreprenoriat din lume.

Totodată, în cadrul How to Web 2019 va avea loc și finala competiției UiPath Automation Awards 2019, o competiție pentru startup-uri de automatizare din Europa Centrală și de Est, care și-a desemnat recent finaliștii.

Nu în ultimul rând, așa cum How to Web și-a obișnuit participanții, nu va lipsi componenta de networking. Vor fi prezenți peste 1.500 participanți, peste 50 experți de talie internațională, investitori, fondatori de startup-uri, dezvoltatori de produse, marketeri, freelanceri și nu numai. Participanții la ediția 2019 a conferinței vor descoperi cele mai noi idei din tehnologie și dezvoltare de produs, dar și tendințele care vor guverna lumea în următorii ani.

Agenda este gata și o poți consulta pe site-ul How to Web, speakerii sunt pregătiți și una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa te așteaptă să descoperi ce îți pregătește viitorul. Încă îți mai poți cumpăra bilet Early Bird de pe site-ul oficial al conferinței.

Despre How to Web

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori, care sunt în căutare de inspirație și know-how despre cum să dezvolte produse și afaceri digitale.

Conferința How to Web a fost lansată în 2010. A pornit ca o conferință dedicată startup-urilor și a ajuns unul din cele mai mari și importante forumuri de învățare din Europa Centrală și de Est. De la an la an a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei. În cadrul conferinței, inovațiile și tacticile din zona de startups sunt puse la îndemâna tuturor participanților pentru a le putea adapta și însuși pentru creșterea propriilor proiecte și afaceri.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: howtoweb.co.