Această ediție de Demon Nights organizată de How to Web va avea loc pe 29 august, iar cei cu startupuri, prototipuri sau idei pot aplica aici pentru a-și prezenta proiectele și pentru a primi feedback de la experți din industrie.

În afară de oportunitatea de a intra în contact cu experți și investitori de renume, printre care Xenia Muntean (CEO Planable), Rene Schob (Head of Tax & Legal KPMG România), Cristian Pațachia (Development & Innovation Manager Orange România), Sorin Sfetcu (SEED Manager Google România), și mulți alții, antreprenorii acceptați vor primi bilete gratuite la conferința How to Web 2019.

Data limită până la care se poate aplica pentru participarea în concursul de startupuri Demo Nights este 26 august 23:59. Vor fi acceptate doar șase proiecte, iar fiecare echipă va putea susține un pitch de 5 minute și va avea 5 minute la dispoziție pentru a răspunde la întrebările juriului.

Vor fi alese două echipe câștigătoare (Best Pitch & Best Startup) iar acestea vor primi standuri gratuite la How to Web 2019, dar și locuri garantate în ultima rundă de evaluare a competiției Startup Spotlight.

Discuția de tip ”fireside chat” se va învârti în jurul temei ”Digital Innovation”, iar Xenia Muntean va împărtăși din experiența ei. Discuția va fi moderată de vloggerul Cristian Dascălu. Participarea la evenimentul Demo Nights este gratuită, dar locurile sunt limitate. Înscrierea se poate face aici.

How to Web, împreună cu start-up.ro, oferă un cod de discount celor care nu și-au cumpărat încă bilete la conferința How to Web 2019. Codul de discount a fost inclus în newsletterul start-up.ro din data de 22 august și va fi inclus și newsletterele viitoare. Abonează-te acum și profită de discount!