Jocurile video au devenit o parte în continuă evoluție a culturii prezentului, determinând 2,7 miliarde de oameni să se conecteze2 - aproape 35% din populația globală. Femeile joacă un rol esențial în dezvoltarea acestui spațiu virtual, reprezentând 60% dintre noii gameri2. 30% dintre jucătorii noi au mai puțin de 25 de ani2, ceea ce demonstrează că jocurile video sunt acum forma de divertisment a unei generații și nu doar o activitate de conectare socială.

84% dintre jucători au declarat că se joacă pentru a intra în legătură cu alte persoane cu interese similare, 80% folosesc jocurile video pentru a cunoaște oameni noi, iar 77% se joacă online pentru a rămâne în contact cu prietenii.

Desktop-ul de gaming cu Cryo Chamber

OMEN 45L Desktop vine cu o soluție revoluționară patentată de răcire a procesorului, numită OMEN Cryo Chamber. Acest compartiment este situat cu până la 43 mm3 deasupra turnului principal și găzduiește un răcitor AiO de până la 360 mm, ceea ce asigură temperaturi mai mici cu 6°C4 la o sarcină maximă, față de un model identic fără această caracteristică. Funcționează prin aspirarea aerului ambiental mai rece din exterior, în loc să utilizeze aer din interiorul încălzit activ de procesor, placă grafică și alte componente.

Pentru cei care optează pentru un design tradițional, OMEN 40L Desktop lansat recent are aceeași configurație ca și fratele său mai mare, dar fără OMEN Cryo Chamber și cu un ventilator de 120 mm mai puțin.

Caracteristici suplimentare pentru OMEN 45L Desktop:

 • Performanță supremă: o lume virtuală prinde viață cu dotări până la placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3090 cu memorie GDDR6X de 24 GB sau AMD Radeon RX 6700 XT cu noua tehnologie Infinity Cache, cu cele mai noi procesoare Intel Core i9-12900K până la a 12-a generație sau procesoare 8-core AMD Ryzen 9 5900X6. Livrat cu Windows 11 pentru o experiență excelentă de joc.
 • Componente de top: până la 64 GB de memorie HyperX DDR4 3733 MHz; 2 unități de stocare SSD 2TB WD Black M.2 PCIe NVMe8 alături de unități suplimentare SSD 2xSATA 2,5 și HDD 2x 3.5” SATA; sursă de alimentare Cooler Master 80 PLUS Gold ATX de până la 800 W;7 ventilatoare Cooler Master de 120 mm cu suport pentru iluminarea aRGB care poate fi controlată din OMEN Gaming Hub.
 • Personalizare: carcasa acceptă o placă de bază ATX completă, o placă grafică cu trei sloturi și o sursă de alimentare ATX de până la 200 mm.
 • Control suprem: se livrează cu OMEN Gaming Hub preinstalat pentru a profita de caracteristici, precum: Undervolting, Performance Mode, Network Booster și System Vitals. În plus, accesul la alte caracteristici, cum ar fi Coaching, Rewards, Oasis Live10 și OMEN Light Studio duce experiența de joc la un nou nivel.

Pentru pasionații care doresc să-și construiască un computer de la zero, carcasa OMEN 45L ATX – completată cu sistemul inovator OMEN Cryo Chamber – va fi disponibilă pentru achiziție în săptămânile următoare.

Design-ul OMEN 25L Desktop, care a fost lansat în primăvara anului trecut, a fost modernizat cu o opțiune de culoare Ceramic White foarte solicitată – o premieră pentru un desktop OMEN – împreună cu un panou lateral opțional din sticlă securizată, care evidențiază interiorul și dispune de iluminare RGB prin OMEN Gaming Hub. Sistemul de răcire a fost îmbunătățit prin adăugarea unui ventilator frontal de 120 mm. Puterea este asigurată de placa grafică până la NVIDIA GeForce RTX 3080 sau până la AMD Radeon RX 6700 XT și de procesoare până la Intel Core i7 de generație 12 sau AMD Ryzen.

Primul desktop din gama Victus by HP

Odată cu lansarea Victus by HP la începutul verii, jucătorii au la dispoziție un brand care își propune să faciliteze oricui o experiență superioară de joc. Victus by HP 15L Desktop este primul desktop din gamă, cu un design compact cu două opțiuni de culoare: Mica Silver și Ceramic White și logo RGB “infinity mirror”, care poate fi personalizat. Echipat cu placă grafică până la NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti sau AMD Radeon RX 6600 XT, procesoare Intel Core i7 de generație 12 sau până la cele mai recente procesoare din seria AMD Ryzen7 5000G6 și până la 32 GB de memorie RAM DDR4.

Monitorul OMEN 27u 4K Gaming este primul monitor de gaming de la OMEN cu HDMI 2.1 și cu sistem plug-and-play pentru consolă. Piața de jocuri 4K se extinde rapid, cu o creștere de la an la an de 257% în SUA și 185% în EMEA13, în timp ce 6 din 10 jucători verifică, în momentul achiziției, dacă monitoarele lor sunt compatibile cu consola. Cum 47% dintre monitoarele de gaming sunt proiectate a fi de 144 Hz în 2021, acest monitor are o rată de refresh de 1 ms.

Caracteristici și detalii:

 • Compatibil cu console de ultimă generație: titluri exclusive PS5 și Xbox Series X cu suport pentru 4K, 120 Hz și VESA DisplayHDR 400 pot fi redate simplu prin conectarea la monitor cu un cablu HDMI 2.1. Nintendo Switch este, de asemenea, acceptat. Experiența jocurilor pe consolă atinge un nivel superior cu ajutorul boxelor integrate în premieră pe un monitor OMEN.
 • Gaming relaxat: monitorul dispune de HP Eye Ease cu certificare Eyesafe pentru a reduce oboseala ochilor în timpul jocului.

Laptopurile OMEN 16 și OMEN 17 au fost upgradate odată cu adăugarea celor mai recente plăci grafice pentru laptopuri din seria GeForce RTX 30 și procesoare Intel Core de generație 12.

Planul de acoperire HP Ultimate Gaming, susținut de Servify, oferă jucătorilor protecția de care au nevoie împotriva daunelor accidentale, a defecțiunilor mecanice și electrice pentru computerele, accesoriile și consolele de jocuri ale celor mai importante mărci de gaming. Acesta este singurul plan de acoperire a ecosistemului de gaming din industrie și oferă o acoperire de până la 4.000 de dolari, cu o limită de 2.000 de dolari per cerere, fără taxe deductibile sau ascunse și libertatea de a-l anula în orice moment.

Disponibilitate

 • OMEN by HP 45L Gaming Desktop PC este disponibil din ianuarie pe HP.com.
 • OMEN by HP 25L Gaming Desktop PC va fi disponibil din primăvară pe HP.com si la alți retaileri.
 • Victus by HP 15L Gaming Desktop PC va fi disponibil din februarie pe HP.com si la alți retaileri.
 • OMEN by HP 27u 4K Gaming Monitor va fi disponibil din primăvară pe HP.com.
 • OMEN by HP 16 Gaming Laptop va fi disponibil din martie pe HP.com si la alți retaileri.
 • OMEN by HP 17 Gaming Laptop va fi disponibil din martie pe HP.com si la alți retaileri.
 • Planul de protecție HP Ultimate Gaming este disponibil din ianuarie pe HP.com.