Aplicațiile în curs de dezvoltare precum Realitatea Virtuală (VR), Realitatea Augmentată (AR) și 4K necesită o lățime mai mare de bandă, o prelucrare concomitentă mai puternică și timpi de latență mai mici, ceea ce pune probleme rețelelor Wi-Fi tradiționale.

Aceste provocări trebuie rezolvate cât mai rapid în decursul transformării digitale a companiilor. Aici intervine Huawei AirEngine.

AirEngine iese în evidență prin trei beneficii: performanță ultra-avansată, experiență de utilizare optimă și susținerea noilor afaceri. AirEngine are cea mai bună performanță din industria de profil, lucru validat de Tolly, o influentă organizație internațională de testare.

AirEngine construiește pe baza punctelor forte tehnice create odată cu tehnologia Huawei 5G „smart antenna” și a tehnologiilor de accelerare inteligentă a aplicațiilor, obținând optimizarea inteligentă a experienței de utilizare și a continuității serviciilor. AirEngine poate susține și noi aplicații, precum 4K și VR, și poate canaliza cooperarea avansată cu partenerii pentru a obține transformarea wireless în domeniile învățământului, cercetării, manufacturii și altor servicii de importanță crucială, permițând crearea noilor afaceri.

În cadrul întâlnirii cu presa, Kevin Robinson, vicepreședinte marketing pentru WFA, a împărtășit cele mai recente descoperiri și previziuni Wi-Fi 6 din industrie, oferind idei profunde despre impactul Wi-Fi 6 asupra transformării digitale a companiilor. Acesta a declarat: “Apreciem contribuțiile importante ale Huawei la dezvoltarea Wi-Fi 6, de la standarde și prototipuri până la uzul comercial. WFA consideră că 2019 va fi anul utilizării comerciale a standardului Wi-Fi 6, și va lansa un program de certificare Wi-Fi 6 în al treilea trimestru al anului 2019.”

AirEngine este creat special pentru construirea unor rețele Wi-Fi de înaltă calitate, ce dispun de conexiuni de înaltă performanță, o experiență optimă de utilizare și susținerea noilor afaceri. Huawei va colabora îndeaproape cu partenerii pentru a le oferi clienților săi din domeniul public și privat o conectivitate ubicuă și o inteligență generalizată. În plus, Huawei va continua să folosească Platforma Digitală pentru a integra noile tehnologii ICT, ajutându-și clienții să-și administreze transformarea digitală.