HUAWEI Mate Xs 2 - cel mai ușor smartphone pliabil

Când este deschis, ecranul lui Mate Xs 2 devine plat, oferind utilizatorilor o experiență pliabilă mai captivantă, perfectă atât pentru divertisment, cât și pentru muncă. Smartphone-ul este echipat și cu alte funcții cum ar fi camera True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics. Cu bateria de 4600 mAh a noului dispozitiv, cu HUAWEI SuperCharge de 66 W pentru încărcare ultra-rapidă, preocupările legate de rezistența modestă a bateriei smartphone-urilor pliabile sunt de domeniul trecutului.

  • Prețul lui Huawei Mate Xs2 va fi de 1.999 de euro,

HUAWEI nova Y70 și nova 90 - concentrare pe baterie și ecran

Huawei prezintă și noi smartphone-uri din gama medie: nova Y70 și nova Y90. Primul dispozitiv, nova Y70 surprinde utilizatorii cu o baterie puternică de 6000 mAh care necesită încărcare doar de două ori pe săptămână, în timp ce nova Y90 se încarcă până la 50% în doar 30 de minute, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 40 W.

Ambele dispozitive asigură o utilizare confortabilă și experiențe de divertisment captivante datorită ecranelor mari, nova Y90 dispunând de un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inch și o ramă ultra-îngustă, iar nova Y70 de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inch. Funcțiile de fotografiere remarcabile, designul elegant și spațiul generos de stocare transformă dispozitivele în smartphone-uri excelente pentru toate scenariile, la prețuri competitive.

HUAWEI MateBook D16 – laptopul de 16 inch pentru muncă, studiu și divertisment

Utilizatorii care lucrează de la distanță și simt lipsa biroului tradițional, cu monitor mare, vor fi plăcut surprinși de ultimele modele din portofoliul de laptop-uri Huawei. Compania a observat nevoia utilizatorilor pentru mai mult spațiu de lucru pe ecran și dorința de mai multă flexibilitate la locul de muncă după pandemie. Astfel, a lansat o nouă linie de produse cu ecran FullView de 16 inch. Dispunând de ecranul mare de 16 inch, HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spațiu pentru lucru și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan.

  • Prețul lui D16 va porni de la 900 de euro.

Citește review-ul pentru HUAWEI MateBook D16 aici.

Gama MateBook este alimentată de procesorul Intel Core H-Series de a 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză, care gestionează perfect și eficient scenarii de utilizare complexe și multitasking cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor, deschiderea mai multor pagini web, diagrame sau PowerPoint, permițând utilizatorilor să vizualizeze conținutul mai ușor pe o zonă de afișare mai mare, fără compromisuri în materie de performanță.

În plus, cu modelul D16, experiențele devin și mai eficiente datorită gestionării fișierelor pe mai multe dispozitive și a funcției de căutare AI, care permit transmiterea mai ușoară a fișierelor între computer, smartphone și tabletă, depășind barierele de partajare a datelor între dispozitive. Mai mult, utilizatorii pot fi productivi în mișcare, datorită portabilității ridicate a modelului HUAWEI MateBook D16 cu corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch.

  • Prețui lui MateBook D16s va porni de la 1.700 de euro.

HUAWEI MatePad Paper - prima tabletă E-Ink de la Huawei pentru orice scenariu de utilizare

Huawei a lansat și prima sa tabletă E-ink, MatePad Paper, perfectă pentru utilizatorii din industria creativă care apreciază libertatea de a lucra de oriunde și se bucură în același timp de o experiență asemănătoare hârtiei.

  • Prețul lui HUAWEI MatePad Paper va fi de 500 de euro.

Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper se evidențiază printr-un factor de formă subțire și o greutate redusă de aproximativ 360 g, oferind o lectură de calitate chiar din palmă. HUAWEI MatePad Paper este echipată cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inch, care le oferă utilizatorilor o experiență de citire ce nu obosește ochii, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland pentru un ecran asemănător hârtiei.

Despre MatePad Paper am vorbit prima oară la Mobile World Congress și poți vedea detalii în video-ul de aici.

Combinația ecran - stilou pentru o experiență office revoluționară aduce senzația scrisului pe hârtie în momentul în care vârful stiloului atinge ecranul tabletei, producând un „foșnet” plăcut în timpul scrisului. Această senzație familiară, asemănătoare hârtiei, le permite utilizatorilor să se lase rapid absorbiți de scris.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 - primul sistem dublu de sunet de înaltă rezoluție TWS din lume

În segmentul audio, Huawei a lansat un dispozitiv care îi va bucura pe toți fanii muzicii - FreeBuds Pro 2. Noile căști se remarcă prin calitatea rafinată a sunetului, datorată sistemului audio dublu. Adoptând două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magneți cu crossover digital avansat, ce îi permite dispozitivului să distingă între frecvențele înalte și cele joase și un codec LDAC de înaltă rezoluție, HUAWEI FreeBuds Pro 2 oferă cea mai bună calitate a sunetului din industrie.

Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe piață este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului în comparație cu modelul anterior. În anumite scenarii, poate fi atinsă o performanță maximă de reducere a zgomotului de 47 dB. Căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt echipate și cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările din modul de purtare.

  • Căștile FreeBuds 2 vor costa 200 de euro.

Integrându-se în strategia Huawei Seamless AI Life, noile căști oferă o conectivitate ușoară cu orice sistem de operare pentru smartphone și o utilizare excelentă în toate scenariile de zi cu zi.