Huawei Mate X2 vine cu designului îmbunătățit Falcon Wing, camera Ultra Vision Leica Quad, un sistem stereo cu două difuzoare și procesorul Kirin 9000 5G.

Huawei Mate X2 dispune de un design compact care funcționează perfect indiferent dacă se află în modul smartphone sau în cel tabletă. Ecranul interior flexibil are o diagonala de 8 inci fiind unul dintre cele mai mari de pe piață. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu un strat nano-optic controlat magnetic pentru a minimiza reflexia. Ecranul OLED de 6,45 inci din exterior e mai mult decât suficient pentru sarcinile zilnice.

Structura lui Mate X2 e realizată din oțel și fibră de carbon de înaltă calitate, materiale care oferă rezistență, dar și o greutate scăzută. Totodată, Huawei Mate X2 este prevăzut cu o altă inovație din industrie: o balama multidimensională care a fost perfecționată de-a lungul a peste cinci ani. Aceasta face ca dispozitivul să se plieze perfect cu un spațiu aproape imperceptibil, minimizând cutele de pe ecranul exterior atunci când este desfășurat.

Echipat cu sistemul de camere Leica, Huawei Mate X2 le permite utilizatorilor să realizeze fotografii de o claritate incredibilă, în orice moment al zilei. Incluzând o cameră supersensibilă de 50MP, capacități FullFocus Auto Pixel Octa PD, o cameră foto 10x, o cameră cu unghi ultra larg de 16 MP și o cameră Ultra Vision Leica Quad pentru autoportrete, noul Huawei Mate X2 duce arta fotografiilor la nivelul următor.

Alimentat de un procesor Kirin 9000, Huawei Mate X2 oferă performanțe excelente, eficiență energetică și conectivitate de mare viteză. Huawei Mate X2 are, de asemenea, un nou sistem de antene inteligente care asigură o recepție puternică a semnalului pentru o experiență optimă a utilizatorului.

Totodată, noul dispozitiv este prevăzut cu o baterie generoasă de 4500mAh compatibilă cu 55W Huawei SuperCharge, cea mai rapidă soluție de încărcare disponibilă pe dispozitivele pliabile.