BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro, este marketplace-ul unde poți să găsești un specialist, ori poți deveni chiar tu specialist și să le oferi din experiența ta celor care își construiesc acum afacerea. BizTool.ro face curat în toate căutările pe care le faci pe Google după un specialist în grafică, în marketing sau avocat bun.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Am adus alături de noi pe BizTool.ro câțiva specialiști cunoscuți în domeniile lor de activitate. Alături de ei am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității.

Andrei Stoica este Managing Partner STOICA.CO, o agenţie de growth marketing care ajută companiile tech B2B din Europa să îşi crească impactul în mediul online şi să atragă mai mulţi clienţi prin intermediul website-ului. În peste 7 ani de activitate, au lucrat cu startup-uri, corporaţii şi companii mici din România şi din Belgia, UK şi Olanda.

BizTool.ro - marketing și promovare pentru afacerea ta

A început experiența profesională încă din facultate, fiind implicat în AIESEC, un ONG studențesc internațional organizat de studenți pentru studenți.

”Încă de la început mi-a plăcut să rezolv probleme”, ne povestește Andrei, precizând faptul că implicarea sa în acea organizație a studenților a pus bazele cunoștințelor acumulate în acești ani.

”A trebuit să creăm un raport anual și am început să învăț design grafic, am avut de coordonat o echipă în organizație și am început să învăț cum să fac și asta. Am citit, am întrebat oameni, m-am uitat la tutoriale online. Am încercat să găsesc soluții”, spune Andrei Stoica.

Primul său job a fost tot în cadrul unui ONG, Școala de Valori, acolo unde a început să se specializeze pe segmentul de marketing, deși spune că a ajuns să facă asta din întâmplare și a rămas să dezvolte un business de profil pentru că îi place ceea ce face.

”Când am început prima companie, am început să învăț și antreprenoriat și tot așa cu fiecare client pentru care am lucrat am învățat câte ceva nou. De câțiva ani construiesc o echipă care ajută marketing manageri cu proiecte de marketing digital, design și implementare”, menționează Andrei.

Am mai scris despre consultanți BizTool.ro și despre webinarii și informații utile comunității de business aici.

”Rezolv probleme și învăț lucruri noi în fiecare zi. În antreprenoriat am ajuns pentru că mă simt liber să decid în fiecare zi ce vreau să fac în continuare. Construind echipa actuală am descoperit și că experiența mea diversă anterioară e un atu. Aleg mai degrabă partea de marketing digital B2B în perioada asta pentru că așa pare că pot aduce o valoare adăugată mai mare pentru clienții cu care lucram sau vom lucra în continuare ca echipă”, afirmă el.

BizTool.ro - puterea comunității și a partenerilor de încredere

De când a lansat propria firmă de marketing, a observat că antreprenorii locali simt nevoia de a-și promova produsele sau serviciile, dar și că au nevoie de parteneri de încredere pentru aceasta. Așa că a decis să-și ofere serviciile și pe platforma BizTool.ro.

”Am lucrat mult timp cu bugete mici, repede și bine. Am învățat în ultimii 10 ani cum să prioritizăm și ce se poate face repede și ce nu. În timpul ăsta, pentru că am încercat să rezolv cam orice problemă a ajuns la mine am lucrat și cu multe dintre platformele în care îți poți construi un website sau un magazin online sau îți poți administra baza de date de clienți sau trimite campanii automate de conversie. Vin în felul ăsta la pachet cu o experiență diversă de a rezolva probleme similare cu cele pe care le au și pot împărtăși cu ei măcar câteva idei bune”, explică el.

Din punctul său de vedere, puterea comunității este extrem de utilă, iar exemplu stau chiar o parte din colaborările sale. A lucrat cu primii clienți prin prieteni la început și mulți dintre clienții din ultimii 10 ani au venit din recomandări. În plus, de-a lungul timpului a recrutat mulți dintre oamenii din echipele sale după ce a cerut ajutorul comunităților din care face parte.

”Dintre noi toți cel puțin un altul a mai trecut prin aceeași situație ca tine și dacă nu știe care e soluția pentru problema ta, poate măcar să îți ofere înțelegere. De cele mai multe ori știe care ar fi soluția, are câteva idei bune sau chiar poate să te ajute. O idee bună, un sfat, sunt gratuite de multe ori dar pot să te scutească de foarte multe bătăi de cap și poate câștigi și un prieten nou”, spune el.

Andrei și-ar dori să vadă că tot mai mulți antreprenori de la noi au o perspectivă pe termen lung, că pe lângă dorința lor de a face profit construiesc sustenabil cu partenerii și echipa potrivite. Și mai ales, să accepte că nu știu fiecare domeniu de business și că au de învățat de la alții. Iar Andrei își dorește să-și aducă expertiza sa și a echipei de la STOICA CO. utilizatorilor platformei BizTool.ro.

Pe BizTool.ro am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității. De ce ar trebui să folosești platforma?

”E o platformă în care poți deveni vizibil destul de repede ca specialist. Îți poți crea un profil ușor și e încă un loc în care poți fi descoperit de viitori clienți. Tot ca specialist poți găsi potențiali colaboratori pentru proiecte mai mari sau care au nevoie și de alte domenii de expertiză. Pentru utilizatori cred că e un loc bun în care pot adăuga proiectul lor sau problema cu care se confruntă și pot obține măcar câteva idei bune de la oameni competenți care pot ajuta și cu implementarea ideilor”, concluzionează Andrei Stoica.

Cauți un consultant pentru afacerea ta? Intră pe BizTool.ro!