Astfel, compania adaugă categoriei de laptopuri un nou model conceput pentru a susține productivitatea consumatorilor, îmbinând designul deosebit cu funcțiile inovatoare și îmbunătățind experiența de utilizare. De astăzi, HUAWEI MateBook 14s este disponibil în magazine, iar oferta specială conținând o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei, alături de garanție extinsă la 3 ani pentru produs este prelungită până la sfârșitul lunii decembrie. Oferta este disponibilă pe www.huaweistore.ro și în rețelele partenere de retail.

MateBook 14s este disponibil în 3 variante de echipare și design. Laptopul culoarea gri (Space Gray), configurația Intel® Core i5 de generația a 11-a este disponibil în doua versiuni de memorie, cu 8GB RAM + 512GB SSD la prețul recomandat de vânzare de 6.299 lei și 16GB RAM + 512GB SSD la prețul de 6.499 lei. În ceea ce privește versiunea de laptop verde (Spruce Green), MateBook 14s este disponibil într-o singură variantă, configurația fiind Intel Core i5 de generația a 11-a cu memeorie de 16GB RAM + 512GB SSD, la prețul recomandat de vânzare de 6.699 lei, model disponibil numai pe www.huaweistore.ro.

La achiziționarea oricăruia dintre cele trei modele utilizatorii primesc garanție extinsă la 3 ani, o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei, oferta fiind extinsă până la finalul lunii decembrie, atât în magazinul online Huawei, cât și în rețelele partenere de retail.

Laptopul HUAWEI MateBook 14s are un corp subțire, metalic, fin la atingere, cu margini ascuțite și cântărește numai 1,43 kg. Acesta este echipat cu un ecran tactil FullView 2.5K cu raport de aspect de 3:2, pentru productivitate sporită și o experiență vizuală captivantă. Laptopul dispune de un procesor Intel® Core™ de generația a 11a, iar calitatea audio este mult îmbunătățită datorită tehnologiei HUAWEI SOUND și a celor patru difuzoare cu tweetere și woofere. Tastarea pe HUAWEI MateBook 14s este și ea o plăcere datorită spațiului dintre taste de 1,5 mm. În plus, HUAWEI MateBook 14s poate fi conectat cu o gamă largă de dispozitive, devenind instrumentul perfect pentru sarcinile de zi cu zi.

Pe lângă procesorul Intel Core de generația a 11 a de tip „high-performance”, MateBook 14s este echipat cu cel de grafică integrată Intel Iris Xᵉ, iar pe lângă performanțele de top, HUAWEI MateBook 14s oferă o autonomie excelentă datorită bateriei de 60Wh de mare capacitate. Cuplat cu un adaptor de alimentare de buzunar de 90 W, laptopul poate funcționa până la 3 ore de lucru cu o încărcare de 15 minute. Adaptorul de alimentare acceptă și HUAWEI SuperCharge pentru o gamă selectată de smartphone-uri și tablete Huawei.

Noul laptop le oferă utilizatorilor protecție oculară dublă cu certificările TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră (soluție hardware) și FlickerFree, diminuând oboseala ochilor și protejându-i. Laptopul vine și cu un senzor de lumină care percepe modificarea luminii ambientale și reglează inteligent luminozitatea ecranului în funcție de aceasta.

Printre funcțiile inovatoare pe care le deține laptopul se numără și butonul de pornire cu amprentă digitală, recunoașterea facială și conectarea la rețeaua fără fir in standard Wi-Fi 6, care ușurează viața utilizatorilor.

Vezi părerile noastre despre HUAWEI MateBook 14s în acest review.