“Noile oferte continuă promisiunea Vodafone Business de a sprijini antreprenorii și companiile mici și mijlocii să se dezvolte și să opereze cu succes într-o lume digitală. Angajamentul nostru este de a fi un partener de încredere pentru acest segment de clienți care joacă un rol esențial în economia României, dar care, în egală măsură, are nevoie de susținere pentru a-și atinge potențialul maxim și pentru a continua să fie puternic și competitiv. De aceea, credem în nevoia de a le facilita accesul la resurse și informații relevante în ceea ce privește digitalizarea și dezvoltarea propriului business, de a le oferi consiliere gratuită care să-i ajute în procesul de transformare digitală, precum și soluții și oferte cu valoare reală pentru business-ul lor”, a spus Mihnea Rădulescu, Director Vodafone Business Unit, Vodafone România.

Clienții Vodafone Business beneficiază de 3 luni gratuite la achiziționarea soluțiilor digitale disponibile pe bază de abonament, precum soluția de semnătură digitală, de facturare electronică, soluția de securitate, arhivare electronică sau cea de creare a unui site de prezentare și magazin online.

De asemenea, clienții au la dispoziție oferte speciale la telefoane smart, împreună cu abonamentele de servicii mobile Red Infinity, care vin cu extra-cadouri constând în echipamente, gadget-uri și accesorii, precum monitoare, căști wireless, brățări inteligente. De exemplu, clienții pot achiziționa un smartphone 5G Xiaomi Mi 11 Lite 128GB cu avans zero, împreună cu abonamentul Red Infinity 25 la 17 euro/lună, și primesc cadou un MI Smart Band 5.

În plus, pentru orice ofertă specială achiziționată în campanie, clienții beneficiază de un voucher care le oferă acces gratuit la Masterclass-ul „Training Business Development” susținut de Dragoș Petrescu, Președinte al Romanian Business Leaders și antreprenor român de succes, care, pe parcursul a 6 ore de module video, va împărtăși informații valoroase și practice de business care să îi ajute pe antreprenori în dezvoltarea propriei afaceri. Masterclass-ul abordează teme precum analiza de piață și a competitorilor, cum treci la următorul nivel în business, cum aloci resursele sau cum te ajuți de inovație și tehnologie, plus sfaturi practice pentru antreprenorii aflați la început de drum.

Noile oferte Vodafone Business sunt disponibile până la 31 decembrie 2021, atât online, la vodafone.ro/business/oferte, cât și în magazinele Vodafone și cele partenere.