Huawei P Smart 2021 e probabil cel mai așteptat gadget din această gamă. E un smartphone axat pe nevoile multimedia ale tinerilor, așa că vine cu o cameră cvadruplă (principala are 48 de megapixeli), un ecran mare de 6,67 inch cu rezoluție full HD și o baterie de 5.000 mAh cu fast charge.

La interior are un procesor Kirin 710A și 4GB memorie RAM, iar stocarea e de 128GB. P Smart 2021 știe să facă fotografii și în modul nocturn, iar pe lângă senzorul de 48 de megapixeli mai vine cu unul macro de 2MP, cu unul ultrawide de 2MP și cu un senzor de profunzime pentru fotografii portret. Huawei P Smart 2021 are senzor de amprentă montat lateral, pe butonul de power, iar prețul va atrage multă lume. El costă 1.299 de lei, dar primii 1.000 de clienți care se vor înscrie pe această pagină beneficiază de o reducere de 200 de lei și primesc cadou și un smartwatch Huawei Watch Fit. Promoția e valabilă începând cu data de 9 octombrie.

P Smart 2021 vine cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat, magazinul virtual de aplicații al Huawei, care oferă posibilități nelimitate. Acesta oferă 18 categorii de aplicații, acoperind toate nevoile consumatorilor - de la divertisment până la educație și chiar afaceri. Pentru a scurta calea de căutare a conținutului dorit și pentru a facilita descărcarea aplicațiilor, Huawei a lansat Petal Search, un nou instrument de căutare, alimentat de motorul de căutare Petal. Acesta este unul dintre cele trei moduri prin care utilizatorii Huawei pot găsi și descărca aplicații pe dispozitivele lor HMS, alături de AppGallery și Phone Clone. Mai mult, Petal Search a fost creat în parteneriat cu lideri de motoare de căutare la nivel mondial și european, inclusiv Qwant și Yandex, pentru a îndeplini cele mai înalte standarde ale pieței și pentru a oferi o experiență de căutare inovatoare, diversă și sigură.

În total, AppGallery conține peste 1000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Noile MateBook-uri

Prezentate oficial la nivel internațional în urmă cu câteva săptămâni, noile Huawei MateBook X și Huawei MateBook 14 au ajuns și pe piața locală.

Cel mai recent laptop vârf de gamă de la Huawei, Huawei MateBook X, combină designul emblematic al seriei vârf de gamă și tehnologia inovatoare cu un design ușor, îmbunătățit, și funcții inteligente. Cu o greutate de doar 1 kg, notebook-ul ușor măsoară doar 13,6 mm în cea mai groasă porțiune a sa și este mai mic decât o bucată de hârtie A4, astfel încât utilizatorii să-l poată strecura cu ușurință într-un rucsac și să-l poarte cu ei oriunde merg.

Noul MateBook X este primul notebook cu afișaj FullView 3K Infinite, realizat cu un design fără rame ce oferă o experiență de vizionare captivantă și o calitate uimitoare a imaginii. Afișajul este și multitouch cu suport pentru gesturi, cum ar fi Fingers Gesture Screenshot, care permite utilizatorilor să facă rapid o captură de ecran glisând în jos pe ecran cu trei degete, la fel de ușor ca pe un smartphone.

Alimentat de un procesor Intel Core de a 10-a generație, noul notebook vârf de gamă oferă performanțele necesare pentru sarcinile zilnice. Touchpad-ul este cu 26% mai mare comparativ cu generația anterioară pentru o utilizare mai ușoară, iar acum oferă Free Touch pentru feedback tactil complet. Noua tastatură full-size de tip scissor switch dispune de distanță între taste de 1,3 mm pentru o experiență plăcută de tastare și vine cu două tweetere și woofere care formează un sistem de sunet cu patru difuzoare, pentru sunet surround captivant, chiar în fața utilizatorului.

Bazată pe tehnologia distribuită Huawei, tehnologia îmbunătățită Multi-screen Collaboration adaugă și mai multă versatilitate notebook-ului HUAWEI MateBook X, permițând utilizatorilor să acceseze mai ușor capabilitățile mai multor dispozitive simultan. Accesarea funcției este mai ușoară ca niciodată datorită etichetei Huawei Share itegrate acum în touchpad-ul îmbunătățit. Utilizatorii pot controla computerul și un smartphone asociat pe un singur ecran, pot efectua apeluri video sau audio pe notebook, transfera fișiere între dispozitive sau chiar edita fișiere salvate pe smartphone folosind direct computerul. Utilizatorii de smartphone-uri Huawei pot profita și de Instant Hotspot pentru a-și conecta notebook-ul la Internet prin tethering.

Huawei MateBook X este, de asemenea, primul notebook Huawei care suportă Wi-Fi 6, oferind o viteză de transfer de date de trei ori mai mare decât Wi-Fi 5, pentru o conectivitate mai rapidă și o productivitate sporită.

Huawei a dezvăluit în România și MateBook 14, benchmark-ul laptopurilor de înaltă performanță din era productivității mobile 3.0. Dispunând de un design extrem de portabil și de performanțe puternice, MateBook 14 integrează procesorul AMD Ryzen 4000 H Series, cu ventilatoare Shark Fin care oferă performanțe termice superioare chiar și în condiții de lucru intens. Laptopul prezintă și un afișaj HUAWEI FullView 2K și suportă funcții inteligente cum ar fi Multi-screen Collaboration, pentru a-i ajuta pe consumatori să fie productivi și în mișcare.

Căștile Huawei Freebuds Pro

Huawei Frebuds 3 și Huawei FreeBuds 3i sunt căștile true wireless care ne-au impresionat cel mai mult în ultima perioadă - atât din punct de vedere al calității sunetului, cât și din punct de vedere al prețului.

Huawei FreeBuds Pro sunt cea mai nouă versiune de căști lipsite de fire ale companiei și promit să impresioneze la rândul lor.

În primul rând, acestea au dimensiuni foarte mici și nu vor mai atârna în afara urechii. Sunt de tip ”dop”, însemnând că oferă izolare pasivă, dar promit și cea mai bună izolare activă a zgomotului disponibilă la ora actuală, eliminând până la 40 de decibeli de sunet ambiental. Huawei a integrat și un mod numit ”awareness” prin care poți auzi unele zgomote din exterior, cum ar fi vocile interlocutorilor.

Și autonomia promisă e impresionantă. Căștile rezistă individual până la 7 ore fără active noise cancelling și până la 4,5 ore cu ANC activat. Alături de carcasa de reîncărcare, Huawei FreeBuds Pro ar trebui să ducă circa 30 de ore de audiție.

Căștile vor ajunge pe piață în luna octombrie.