Ușor și elegant, smartwatch-ul inaugurează o nouă eră, provocându-i pe utilizatori să-și intensifice exercițiile de fitness cu ajutorul unui dispozitiv pe cât de rafinat, pe atât de util. Ceasul este disponibil pe www.huaweistore.ro, începând cu prețul recomandat de 749 de lei, iar Huawei a pregătit un voucher de achiziție, în valoare de 100 de lei, valabil până la finalul lunii iunie, special pentru pasionații de tehnologie.

HUAWEI WATCH FIT 2 îmbină perfect forma cu funcționalitatea, plasându-se la un cu totul alt nivel. Conceput special pentru tinerii pasionați de tehnologie și modă, este smartwatch-ul entry-level perfect, cu un design și o experiență de monitorizare a sănătății îmbunătățite.

Smartwatch-ul dispune de un ecran dreptunghiular rotunjit de 1,74 inch, moștenind eleganța modelului original HUAWEI WATCH FIT. Datorită noului design al meniului de aplicații, care este sub formă de tablă de șah, ceasul oferă o experiență mai interactivă și mai intuitivă. Spre deosebire de modelele anterioare, HUAWEI WATCH FIT 2 vine cu un difuzor ce permite utilizatorilor să accepte apeluri prin Bluetooth, fără a fi nevoie să ridice smartphone-ul. Animația de fitness și antrenorul audio au fost îmbunătățite pentru o experiență mai captivantă, iar funcțiile de sănătate – monitorizarea ritmului cardiac, a somnului și a nivelului de oxigen din sânge – îi ajută pe utilizatori să aibă grijă de sănătatea lor în fiecare zi, pe toată durata acesteia.

HUAWEI WATCH FIT 2 - design elegant potrivit fiecărui stil

HUAWEI WATCH FIT 2 se inspiră de la tinerii din generația actuală, un grup demografic ce îmbrățișează individualitatea mai presus de orice – de aici și culorile diverse și fețele elegante ale ceasului, pentru ca utilizatorii să-l poată personaliza cu ușurință. În plus, dispozitivul acceptă și fețe de ceas one-hop, permițând utilizatorilor să transfere imagini de pe smartphone pe smartwatch printr-o simplă atingere. Fiecare ediție a ceasului HUAWEI WATCH FIT 2 vine cu o selecție unică de culori. HUAWEI WATCH FIT Active Edition continuă design-ul generației anterioare în variantele Sakura Pink și Midnight Black.

Utilizatorii pot alege curelele din silicon moale și confortabil, pielea elegantă sau brățara milaneză rafinată, într-o gamă variată de culori și stiluri. Curelele se scot rapid și ușor, printr-o apăsare, astfel încât utilizatorii să le poată potrivi cu ținuta sau starea lor de spirit.

Cu un design mai delicat și mai elegant ca niciodată, noul ceas este ușor și confortabil de purtat la încheietură. Ecranul de 1,74 inch este cu 18,6% mai mare decât la versiunea anterioară, cu o rezoluție 336 PPI de 336 x 480 pixeli, oferind astfel culori vii și detalii ușor de observat dintr-o privire. Ecranul vine și cu un nou design Huawei, sub forma unei de table de șah, permițând utilizatorilor să mărească și să micșoreze imaginea intuitiv și fără efort.

HUAWE WATCH FIT 2 - un smartwatch care îmbunătățește viața de zi cu zi

HUAWEI WATCH FIT 2 vine cu funcții speciale pentru cei care aleargă. GNSS-ul cu cinci sisteme cu bandă dublă este ideal pentru alergători, întrucât crește precizia traiectoriei mișcării. Programul Sports Field urmărește kilometrajul și ritmul de alergare cu o acuratețe mai mare, iar noua funcție de import și export a traseelor le permite utilizatorilor să-și încarce traseul în smartwatch prin aplicația HUAWEI Health.

HUAWEI WATCH FIT 2 – tehnologie pentru o viață sănătoasă

HUAWEI WATCH FIT 2 oferă și aplicația HUAWEI Health pentru gestionarea ușoară a exercițiilor fizice și monitorizarea sănătății. Utilizatorii pot folosi Healthy Living Management pentru a crea un plan de wellness unic, ce include pașii zilnici, aportul de apă, antrenamentele și multe altele, de care aplicația va aminti în fiecare zi, oferind feedback pozitiv pentru ca utilizatorii să fie motivați să mențină un stil de viață sănătos. Există chiar și un memento de ridicare în picioare cu sunet și animație, care îi ajută pe utilizatori să-și amintească să rămână activi pe tot parcursul zilei.

Smartwatch-ul înregistrează și o serie de date privind sănătatea, cu ajutorul tehnologiei îmbunătățite Huawei de monitorizare a ritmului cardiac, HUAWEI TruSeen™ 5.0, care măsoară cu precizie BPM și saturația de oxigen din sânge (SpO2). Ceasul poate analiza și diferitele etape ale somnului în fiecare noapte și poate identifica o serie de probleme de somn, oferind de asemenea și soluții. Alte funcții de sănătate includ monitorizarea ciclului menstrual, care evaluează ritmul cardiac, temperatura pielii și ritmul respirator pentru a anticipa menstruația cu exactitate și a le reaminti utilizatoarelor în prealabil, astfel încât să poată fi mereu pregătite.

HUAWEI WATCH FIT 2 – programe noi de antrenament pentru a profita la maximum de exerciții

Experiența unei antrenament îmbunătățit face ideal noul ceas pentru oricine este interesat de fitness, indiferent dacă e vorba de un alergător de maraton antrenat sau de cineva care încearcă să alerge primii 5 km. HUAWEI WATCH FIT 2 este dotat cu funcții inteligente, concepute special pentru ca utilizatorii să se antreneze oricând și oriunde, incluzând 97 de moduri de antrenament, de la alergare și ciclism, la antrenament cu greutăți, dans, jocuri cu mingea, sporturi de iarnă și multe altele. Există și un antrenor de fitness animat integrat pentru 7 programe selectate, care oferă instrucțiuni audio și demonstrații ușor de urmărit, inclusiv în ceea ce privește încălzirea și liniștirea de după exerciții, ajutând astfel utilizatorii să integreze antrenamentele în viața lor și să-și urmărească progresul. Ceasul dispune de Indexul capacității de alergare (RAI) de la Huawei, care analizează înălțimea, vârsta, greutatea, experiența fitness și de alergare a utilizatorului, pentru a crea un plan de antrenament de nivel profesional. Datele sunt apoi analizate automat, iar sugestiile de antrenament sunt ajustate în funcție de progresul utilizatorului, astfel încât acesta să se perfecționeze și să lucreze constant la îndeplinirea obiectivelor sale.