Huawei Watch GT 2 este smartwatch-ul care oferă utilizatorului, pe lângă multiple funcționalități, un design atractiv, clasic, care se asortează cu succes oricărui stil de viață, moment și outfit.

Design clasic

Huawei Watch GT oferă un design atractiv, clasic, universal, potrivit chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Ecranul mare și rotund, alături de cele două butoane fizice de pe marginea dreaptă a ramei din oțel sunt elemntele care apropie foarte mult design-ul acestui smartwatch de cel al unui ceas analog. Tocmai datorită aspectului clasic, Watch GT 2 poate fi purtat cu succes atât în timpul antrenamentelor, cât și la locul de muncă sau la un eveniment formal.

Durata mai mare de viață a bateriei

Momentele acelea în care device-ul preferat rămâne fără baterie atunci când ai cea mai mare nevoie de el devin istorie. Huawei Watch GT 2, echipat cu chipset-ul Huawei Kirin A1 și cu un nou algoritm inteligent 2.0 de economisire a energiei, optimizează durata de viață a bateriei, pentru ca utilizatorul să se poată bucura cât mai mult de el.

Câte sporturi, atâtea moduri disponibile pentru utilizator

Watch GT 2 este gata să însoțească utilizatorul în toate sesiunile de antrenament, indiferent de sportul preferat. Experiența de antrenament cu Huawei Watch GT 2 a fost extinsă de la 9 la 15 moduri sport. Noua generație suportă opt sporturi în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, trail running, ciclism, înot în ape deschise, triatlon) și șapte sporturi de interior (mers, alergare pe bandă, ciclism, înot, fitness, bicicletă eliptică, vâslit).

Feedback biometric exact

Sistemul actualizat TruSeen™ 3.5 de monitorizare inteligentă a frecvenței cardiace poate detecta, urmări și raporta cu mai multă precizie activitatea frecvenței cardiace. Împreună cu un algoritm inteligent AI de frecvență cardiacă, ceasul poate monitoriza pulsul pe parcursul întregii zile, dar și noaptea, chiar și atunci când utilizatorul doarme.

O îmbunătățire majoră pentru Huawei Watch GT 2 este măsura suplimentară de siguranță pentru utilizatorii care suferă de afecțiuni ale inimii. Ceasul trimite notificări atunci când pulsul depășește 100 bpm sau scade sub 50 bpm pentru a atenționa utilizatorul de această stare.

Redarea de muzică și de apeluri Bluetooth este acum la îndemâna utilizatorului

Huawei Watch GT 2 aduce spațiu de stocare de înaltă capacitate pentru 200 până la 500 de melodii MP3. În același timp, aplicația HUAWEI Music poate sincroniza muzică cu ceasul, pentru a adăuga diferite liste de redare. În același timp, modelul Huawei Watch GT 2 de 46 mm se conectează prin Bluetooth la smartphone-urile Huawei și permite apeluri prin Bluetooth la o distanță de până la 150 metri.

5 în 1 cu Huawei Watch GT 2

Având în vedere toate aceste caracteristici, Huawei Watch GT 2 se dovedește a fi un mix inspirat între design și funcționalitate, pliat pe cerințele consumatorului modern – acces rapid la toate informațiile de care are nevoie, varietate, monitorizare permanentă, o durată mai mare de viață a bateriei și un design care să poată fi asortat cu ușurință oricărei ținute. O experiență cu adevărat inedită, potrivită ritmului alert și provocărilor contemporane.