HUAWEI Watch GT 3 intră în categoria ”smartwatch lite” - nu vine cu HarmonyOS, nu oferă posibilitatea de a instala aplicații terțe. E un fitness & health tracker cu un design de smartwatch.

Apropo de design, este un ceas foarte elegant, cu un ecran ușor curbat, realizat din metal. Watch GT 3 vine în două dimensiuni - cu ecran de 1,43 inch sau de 1,32inch. Ecranul este de tip AMOLED la ambele versiuni, iar greutatea e de 42,6 grame, respectiv 35 de grame.

Watch GT 3 vine cu senzor SpO2, recunoaște până la 100 de sporturi automat. Bateria ține până la 14 zile pentru versiunea mai mare și până la 7 zile pentru versiunea mai mică, dar poate scădea până la 8 zile, respectiv 4 zile, dacă ceasurile sunt folosite intens.

Trackerele vin cu GPS incorporat, îți monitorizează somnul și sănătatea prin funcția TruSeen și vin și cu un antrenor virtual pentru alergări.

Smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 3 va costa 349 euro pentru versiunea mare (46mm) sau 329 euro pentru versiunea mai mică (42mm).

HUAWEI FreeBuds Lipstick

Căltile HUAWEI FreeBuds Lipstick se aseamănă cu FreeBuds 4 la specificații, dar se remarcă prin design. Au o cutie de reîncărcare gândită astfel încât să semene cu un ruj de buze. Căștile în sine sunt roșii, iar cutia e neagră cu accente aurii.

Căștile vin cu Active Noise Cancelling, cu toate că au design deschis, oferă 22 de ore de audiție, se pot conecta la două dispozitive simultan, și au un sistem prin care ajustează sunetul în funcție de profilul urechii utilizatorului.

Căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick vor costa 250 euro.