Anul acesta, organizatorii propun nu mai puțin de 9 linii principale de conținut – agenda completă e aici - si aproape 200 de reprezentanți ai unor mari companii care vor susține prezentări si workshopuri, la care se adaugă speakeri si traineri independenți, cunoscuți în întreaga lume.

Printre ei: Gerd Leonhard, autorul celebrei cărți “Technology vs. Humanity”, David Scheider, co-autor al comediei “The Death of Stalin”, futuristul Simon Gosling, Brian Wong, cel mai tânăr antreprenor din digital & tech care a primit finanțare si autor al cărții “The Cheat Code”sau Grant Sabatier – un milionar in bitcoin si promotor al metodelor alternative de economisire. Dar si mulți alții, listați aici.

Cele 9 linii de conținut, despre care puteți citi detalii aici, sunt:

  1. Disruption by Tehnology – despre cum tehnologia schimbă modelele de business
  2. VR/AR & Creativity – campanii virale spectaculoase si proiecte VR în experiență de cinema
  3. Advertising & Marcom – cele mai noi tendințe în comunicarea comercială online
  4. Digital Content & AdTechnology – provocările la care sunt supusi producătorii de conținut si cum pot isi pot monetiza traficul într-o industrie dominată de Google si Facebook
  5. eCommerce & Retail – linie dedicată celor care vând online produse si servicii
  6. Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – o scenă separată dedicată lumii financiar-bancare si a noilor tehnologii din domeniu
  7. eHealth & MedTech – transformările aduse de digital în medicină si relația cu pacienții, în parteneriat cu prestigiosul program Stanford Medicine X
  8. Tech & Democracy – despre impactul tehnologiei în comunicarea publică si politică, în parteneriat cu Majoritas
  9. Startups & Investments – o scenă dedicată antreprenorilor, fondurilor de investiții si startupurilor

Pe lângă partea “serioasă”, ca de obicei, iCEE.fest e presărat de momente de stand-up comedy susținute de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care e gazda festivalului, precum si de concerte susținute de Arme, The Mono Jacks sau Suie Paparude, care se vor desfăsura în “The Summer Playground” – zona de socializare si distracție a festivalului.

Interactive Central and Eastern Europe Festival se desfăsoară la Bucuresti peste exact două săptămâni, pe 14 si 15 iunie.

Lista biletelor disponibile este aici. Prețurile se vor majora vineri, 1 iunie. Pentru elevi si studenți accesul se poate obține gratuit, prin înscrierea la Bursele iCEE.fest, aici.

Care e atmosfera si ce cred speakerii care au fost la festival în anii trecuți puteți vedea, în doar 90 de secunde, în clipul de mai jos:

Înscrie-te la 200 Seconds of Fame

Dacă ai un startup și vrei să îl prezinți în fața investitorilor, te poți înscrie gratuit în competiția 200 Seconds of Fame.

ICEE Fest, alături de start-up.ro, organizează și anul acesta competiția de pitching pentru startup-uri 200 Seconds of Fame. Aceasta se va desfășura în a doua zi a unuia dintre cele mai importante evenimente de online și digital din sud-estul Europei. Startup-urile care vor să se înscrie trebuie să fi trecut de faza de idee, să aibă măcar un MVP demonstrabil și să poată participa la eveniment.

Ce trebuie să trimiți? Un scurt pitch al startup-ului, componența echipei și, de preferință, o prezentare a produsului sau serviciului la care lucrezi. Echipele care au participat anul trecut la 200 Seconds of Fame nu mai au voie să se înscrie și anul acesta (dacă e același produs).

Prin participarea la 200 Seconds of Fame, powered by start-up.ro, startup-urile pot să ia legătura cu investitorii din juriu, iar câștigătorii au ocazia să treacă la un nou nivel. Înscrierile se fac pe adresa de mail 200@start-up.ro.

La ediția de anul trecut, Symme3D a câștigat votul juriului, iar pe locul 2 a fost Product Lead. În clasament urmează CleverWash, YardLabs și Ofertolino. EyeSight, care tratează cu ajutorul VR-ului o afecțiune des întâlnită la copii, ochiul leneș.

Anul acesta, juriul va fi format, printre alții, din Radu Georgescu,Founding Partner Gecad Group, Bogdan Atanasiu, Partner, Head of Romania, Blue Dome Capital, Grant Sabatier, fondator Millennial Money, partener la Eduvantis LLC, Brian Wong, CEO și fondator Kiip, Josh Fechter, cofondator și CEO BAMF Media, Timo Dreger, Investment Manager la coparion, Vijai Thirathrai, Managing Director la acceleratorul Techstars Dubai și Jaco Oosthuizen, cofondator yu life.