Astfel, majoritatea dispozitivelor moderne au nevoie de conexiune pentru funcționarea la capacitate maximă. Iar faptul că din ce în ce mai multe gadgeturi trebuie să fie integrate în rețeaua de acasă înseamnă că routerele tradiționale pot face față cu greu acestei situații. Noile tehnologii precum Mesh și Wi-Fi 6 oferă soluția.

TP-Link prezintă un portofoliu complet de produse compatibile Wi-Fi 6, precum range extender-ul Wi-Fi RE505X, adaptorul Archer TX3000E PCle Wi-Fi 6 și routerul Wi-Fi Archer AX50.

Archer AX50 este router Wi-Fi 6 funcționează la viteze fără precedent și are capacitatea suficientă de a susține numărul în creștere de dispozitive conectate.

Routerul Wi-Fi 6 funcționează în banda de 2,4 GHz până la 574 Mbps, și în banda de 5 GHz până la 2402 Mbps. În interior se află un procesor dual-core Intel puternic. Pentru că noul standard Wi-Fi poate multiplica performanța standardului precedent Wi-Fi 5, pot fi generate până la 2 fluxuri de date într-o singură direcție și transmise simultan spre mai multe dispozitive (2x2 MU-MIMO).

Pentru a beneficia la maximum de avantajele noului standard Wi-Fi, și terminalele conectate trebuie să fie compatibile Wi-Fi 6. Pentru PC, TP-Link prezintă adaptorul PCle TX3000E, care atinge o viteză de transmise de până la 2402 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2,4 GHz, prin cele două antene exterioare.

Acest lucru permite descărcarea clipurilor video la calitate HD în doar câteva secunde sau rularea simultană a mai multor videoclipuri live fără probleme. Latența scăzută este foarte importantă pentru gamerii pretențioși, pentru care chiar și cea mai mică întârziere poate avea consecințe pe termen lung în jocurile online. Adaptorul este instalat prin PCI Express și suportă și standardul de criptare WPA3.

Tp-Link a lansat și noi produse din gama Whole Home Mesh. Deco X60, cât și Deco X20 sunt testate pentru a conecta până la 150 de dispozitive, fără reducerea performanței.

În plus, datorită celei mai recente dezvoltări ale modulației 1024-QAM și capacității de procesare ridicate, viteza atinsă de Deco X60 ajunge până la 3 Gbps, ideal pentru o sarcinile care necesită o lățime de bandă extinsă precum jocurile video online sau streaming-ul HD. Deco X20 este proiectat ca o unitate mesh Wi-Fi 6 entry level, însă atinge viteze de până la 1,8 Gbps.