Specificațiile tehnice includ și procesoare Intel din cea de-a zecea generație, iar Razer Blade Stealth 13 promite performanțe de gaming bune într-o carcasă cu o grosime de 15mm. Laptop-ul se laudă cu o greutate de doar 1,3 kg.

Modelele Razer Blade Stealth 13 GTX vor fi disponibile în două variante: cu ecran obișnuit cu rezoluție Full-HD sau cu ecran tactil cu rezoluție 4K UHD. Ambele versiuni sunt echipate cu cel mai nou procesor Intel 10th Gen Core i7-1065G7, 16GB de memorie RAM LPDDR4, spațiu de stocare de 512GB PCIe SSD, USB-C Thunderbolt 3 și Wi-Fi 6.

Modelul cu rezoluție Full-HD are un ecran mat și folosește tehnologia Lower Power Display (LPDT) de la Intel, pentru a extinde la maximum durata de viață a bateriei, în timp ce modelul cu rezoluție 4K UHD folosește un panou de sticlă care permite funcționalitatea tactilă. Ambele panouri sunt calibrate special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB.

Așadar, Razer a gândit acest laptop pentru gameri, dar și pentru creatorii de conținut, editorii foto-video, ce au nevoie de un computer performant cu un ecran calibrat ce afișează corect culorile.