În noul sediu, Impact Hub va pune la dispoziția membrilor și colaboratorilor săi un spațiu de 1600 metri pătrați, o suprafață de 2,5 ori mai mare decât în prezent.

Noul Impact Hub Bucharest va avea birouri dedicate pentru echipe de 4 - 9 persoane, 68 de locuri în zona de co-working, un spațiu special dedicat celor 5 startup-uri finaliste ale programului Startarium.Inc și va dubla zona de evenimente până la o suprafață totală de 570 de mp.

Cele 3 săli de evenimente vor fi dotate cu tot ceea ce le trebuie atât pentru întâlniri și workshop-uri, cât și pentru conferințe cu 150 de participanți. Spațiile comune, dedicate comunității, vor însuma peste 400 de mpși includ sală de întâlniri, cabine de Skype, bucătărie, zone de relaxare și întâlniri informale și o terasă exterioară.

Planificarea noului spațiu a început din ianuarie, iar lucrările de amenajare (partiționare, mobilare și decorare) au demarat în luna iulie și sunt planificate să dureze până la finalul verii.

În acest moment, Impact Hub Bucharest a lansat o campanie de crowdfunding pe Startarium.ro care pune la dispoziție recompense cu reduceri de până la 50% pentru abonamente, co-working și pachete de evenimente. Campania va rula până pe 25 august și are ca obiectiv principal asigurarea capitalului rulant pentru această toamnă și celebrarea noului spațiu printr-o campanie de pre-sale cu discount-uri.

Noua structură a abonamentelor

Hub Connect (150 lei / lună, tva inclus * începând cu 1 septembrie) este soluția ideală pentru cei ce doresc să fie în contact permanent cu o rețea globală de oameni cu atitudine antreprenorială. În plus, în fiecare lună ai acces exclusiv la peste 8 evenimente de conectare, inspirație și business know-how, iar dacă spațiul îți stârnește creativitatea, ai și o zi de lucru inclusă în abonament.

Hub Casual (400 lei / lună, tva inclus * începând cu 1 septembrie) îți oferă acces la spațiu o zi pe săptămână (4 zile / lună) și este abonamentul dedicat celor aflați într-o continuă mișcare, cei ce doresc să îmbine lucrul din propriul birou cu cel din Impact Hub, cei care între două deplasări au nevoie de un loc care să le ofere energia și resursele necesare pentru a obține cât mai mult de la timpul lor

Hub Regular (750 lei / lună, tva inclus * începând cu 1 septembrie) îți oferă acces la spațiu 3 zile pe săptămână (12 zile / lună) și este abonamentul pe care îl folosesc în mod uzual atât antreprenorii aflați în primele faze ale startup-ului cât și cei pentru care dinamismul este un cuvânt de ordine.

Hub Resident (1100 lei / lună, tva inclus * începând cu 1 septembrie) îți oferă acces nelimitat, poți avea un birou dedicat pe care să îți lași desktopul, iar pe baza unei cartele ai acces 24/7. Este abonamentul utilizat cel mai des de antreprenorii dedicați afacerii pe care o conduc și pentru care nevoia de timp și spațiu este foarte importantă.

Unde va fi noul sediu Impact Hub?

Noul spațiu Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii, nr. 165, sector 3, etaj 1) este la 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi sau la 5 minute de mers cu mașina de Piața Unirii și are acces la parcare subterană, precum și un loc special amenajat pentru biciclete (cu acces la dușuri și vestiare).

În 5 ani de activitate, organizația fondată de Vlad Craioveanu, Oana Craioveanu şi Alexandra Pode, a găzduit mai mult de 1.000 de membri și a organizat peste 500 de evenimente proprii la care au participat circa 12.000 de persoane. Alte 2.200 de evenimente ale colaboratorilor și partenerilor au adus în spațiul din str. Halelor numărul 5 peste 80.000 de oameni.

Programele de incubare și accelerare dezvoltate – Hubcelerator, Impact Startup Factory, Made in Social, Impact Hub Scaling - au ajutat mai mult de 100 de startup-uri să treacă la următorul nivel. Printre afacerile care s-au lansat și dezvoltat cu succes în cadrul programelor Impact Hub Bucharest se numără Sunday Bagels, Iutta, Aviziero, Wild Thing, Dare to Rug, TrainerTour, SoupLoop, Upside Down, Cobi Bicycle, Stai Sa-ți Povestesc, Echoz, Bunicel, Zuriel.

Impact Hub susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012 și în Cluj- Napoca din 2016, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

E timpul să construim împreună noul Impact Hub! from Startarium on Vimeo.