Acestea sunt întrebările cărora le căutăm răspunsul în cadrul campaniei ”Înainte la școală”. Redacțiile start-up.ro, Wall-Street.ro, Kudika.ro, Garbo.ro și 9am.ro au invitat experți din diverse domenii și antreprenori de succes, persoane care și-au făcut un renume atât la nivel local cât și la nivel global, să ne ofere câteva răspunsuri - fragmente din anii lor de școală, speranțe pentru un sistem educațional mai bun.

În ziua în care holurile școlilor și liceelor freamătă din nou, în care ghiozdanele noi sau vechi sunt pline de caiete și manuale, iar pixurile și stilourile sunt ținute strâns în mâinile emoționate ale celor care vor forma societatea de mâine, noi ne propunem să-i susținem pe elevii români și să încercăm să schimbăm mentalitățile învechite care stau la baza unui sistem cel puțin imperfect. Generația actuală merită mai mult, pentru că poate mai mult.

Proiectul ”Înainte la școală” poate fi considerat o inițiativă de crowdsourcing - culegem atât amintiri definitorii, cât și idei cu potențial. Și, ca orice inițiativă de crowdsourcing, scopul este de a aduna cât mai multe experiențe și gânduri, așa că platforma ”Înainte la școală” este deschisă tuturor persoanelor care vor să contribuie cu texte. Trimite-ne textul tău pe adresa scoala@start-up.ro și noi îl vom publica în secțiunea ”Școala ta”

Descoperă pe inaintelascoala.ro textele redactate de manageri de top, de antreprenori de succes, dar și interviurile la care ne-au răspuns oameni cu viziune care ajută la modelarea societății românești, și ajută-ne și tu să ne amintim cum era înainte, dar și să mergem înainte, la școală.

Ajută-ne și tu să ne amintim cum era înainte, dar și să mergem înainte, la școală. Trimite-ne textul tău pe adresa scoala@start-up.ro și noi îl vom publica pe site