---

Pe scurt:

  • start-up.ro organizează un review de 12 ore, de la ora 8.00 la ora 20.00 pe 8 decembrie, live.

  • poți să te abonezi la canalul de YouTube sau să primești notificări pe pagina de Facebook

  • unboxing și review de gadgeturi, Q&A pentru fanii start-up.ro și trenduri tehnologice pentru 2019

---

Octavian Palade și Vlad Andriescu vor face sâmbătă, 8 decembrie, cel mai lung review din toată cariera lor. Și, din ce știm noi, cel mai lung în general. Nu am găsit încă vreo mențiune în Cartea Recordurilor, dar știm sigur că după 12 ore acesta va fi ultimul lucru la care ne vom gândi.

Review-ul de 12 ore se desfășoară sub sloganul "Infinite Review", în care vom face unboxing și scurte review-uri la toate gadgeturile pe care le vom scoate de sub masa studioului. Vor fi pe masa noastră toate gadgeturile pe care nu am avut timp să le filmăm anul acesta în rubrica noastră permanentă de Review, pe care o găsești aici. Avem aproximativ 40 de review-uri filmate anul acesta, dar urmează aproape 30 de gadgeturi care vin în premieră la start-up.ro.

Infinite Review va fi susținut de către Orange. De asemenea, de-a lungul transmisiunii vom avea și surprize pentru cei care ne urmăresc și ne ascultă cu atenție.

Programul celui mai lung review

Infinite Review începe de la ora 8.00 dimineața pe pagina de Facebook start-up.ro, dar și pe YouTube-ul nostru. Nu uita să dai like la pagină sau subscribe la YouTube pentru a ne putea urmări.

De ce un Infinite Review? Care e povestea unei idei neverosimile? Multe dintre ideile și proiectele start-up.ro s-au născut din discuții în care s-a râs mult sau din dialoguri pe chaturile noastre comune de Facebook Messenger. Așa a început și Infinite Review. Urmăream un review la un telefon care avea vreo 45 de minute. Am început să râdem de ideea de a vorbi atât de mult despre un singur telefon (ai văzut că ale noastre au vreo 6 minute și așa ni se par lungi).

"Cum ar fi să facem un review continuu, ca la teleshopping, în care să scoatem gadget după gadget de sub masă? Ca băiatu' ăla italian care vindea inele la televizor și avea o cutie plină cu inele CADO!"

Și dintr-un moment amuzant, chiar am pus asta în practică. Review-ul va fi continuu. 12 ore de transmisiune în care măcar unul dintre noi va fi în direct. Până la ora 20.00 vom testa gadgeturile, dar vom discuta și despre telefoanele, tabletele, laptopurile care ne-au impresionat în 2018 și trendurile tehnologice pe care le urmărim în 2019.

Așadar, stați cu noi pe 8 decembrie de la ora 8.00 la ora 20.00 pentru cel mai lung review posibil.

powered by Typeform