Astfel, Loop Operations, compania din spatele Ingenius Hub, plănuiește să aloce peste 6 milioane de euro pentru mai mult de 150 de startup-uri în următoarele 18 luni, alături de o serie de parteneri.

De asemenea, platforma Ingenius Hub va derula și un program de formare și practică pentru mai mult de 1.300 de potențiali antreprenori, urmând să-i selecteze pe cei mai buni.

”Vom dezvolta platforma Ingenius Hub pentru a deservi rețeaua de antreprenori și potențiali antreprenori care vin alături de noi, astfel încât aceștia să găsească aici mentori, cei mai potriviți consultanți și partenerii cu care pot să își pună ideile în aplicare. Vom crea mecanismele care să permită celor mai buni să aibă acces la finanțare dincolo de granturile inițiale, fie că e vorba de fonduri europene sau guvernamentale, sau de investiții private”, spun reprezentanții Loop Operations.

Cei aflați la început de drum în anteprenoriat, antreprenorii care caută noi metode de finanțare și mentorat sau trainerii și consultanții care doresc să ajute la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial de la noi sunt invitați la sediul Ingenius Hub pentru a afla mai multe detalii despre planurile hub-ului.

O sesiune de prezentare și networking va avea loc pe data de 24 ianuarie, în oricare din intervalele orare de mai jos:

10.00 – 12.00

13.30 – 15.30

16.00 – 18.00

18:30 – 20.30

”În cadrul sesiunii vom aloca 30 de minute prezentării și întrebărilor venite din partea invitaților, apoi îi vom provoca la networking și dialog direct pentru a identifica cât mai concret modul în care putem colabora”, adaugă reprezentanții Ingenius Hub.

Pentru a participa la eveniment, vă puteți înscrie la acest link.

Ingenius Hub e un spațiu deschis de compania de consultanță Loop Operations, în parteneriat cu ASE București, Arott și CCDL. Proiectul a fost realizat printr-o finanțare europeană nerambursabilă.