Samsung The Wall este un televizor modular cu un ecran de 146 inci (370cm) și tehnologie MicroLED. Samsung stabilește prin această lansare un nou reper în evoluția televizoarelor, care acum poate oferi deopotrivă o experiență remarcabilă de vizionare, dar poate acționa și ca un hub inteligent menit să îmbunătățească viața de zi cu zi a utilizatorilor săi. Dispunând de un design modular, fără ramă, "The Wall" permite utilizatorilor să își personalizeze dimensiunea și forma televizorului pentru a se potrivi nevoilor lor. Ecranul se poate configura pentru a fi utilizat în diferite scopuri, putând transforma orice perete într-un hub de afișaj.

Dell și Lenovo au prezentat o serie de laptopuri interesante. Dell lansează primul XPS 15 2-în-1, cel mai puternic echipament 2-în-1 de 15 inci din lume. Cel mai mic şi mai subţire echipament 2-în-1 de 15 inci disponibil pe piaţă furnizează forţă grafică şi de procesare necesare pentru rularea de aplicaţii de creare conţinut, procesarea de fişiere imense şi rularea de jocuri AAA, încorporând tehnologie touch, pen, o tastatură maglev şi impresia de realitate a ecranului.

Seria ThinkPad X vine cu laptopuri ultraportabile. ThinkPad X280 oferă până la 16,6 ore de funcționare, iar X380 Yoga are o autonomie a bateriei de până la 13,6 ore. X280 este cu 20% mai ușor (1,17 kg) și 15% mai subțire (17,4 mm) față de predecesorul său. Prețul ThinkPad X280 începe de la $999, iar prețul X380 Yoga pornește de la $1.459. Ambele dispozitive vor fi disponibile începând cu luna ianuarie 2018.

Mai multe detalii și comentarii privind noile tehnologii prezentate la CES 2018 puteți vedea în video-ul de mai jos.