Acest parteneriat va ajuta comercianții online să își atingă obiectivele de extindere pe piețe internaționale, facilitând comercializarea în țări din Europa și crescând accesul la servicii specializate de curierat, multiple opțiuni de livrare pe teritoriul european și servicii de fulfillment.

Innoship optimizează interacțiunile dintre retaileri și curieri, eficientizând costurile aferente serviciilor de curierat cu până la 25% și crescând performanța de livrare cu până la 15% printr-o alocare dinamică a comenzilor în funcție de criteriile selectate de retailer în platformă.

La doar 2 ani de la lansare, Innoship are peste 50 de clienți în portofoliu. Elefant, OLX , Leroy Merlin, Studio Moderna sunt doar câteva dintre companiile pe care Innoship le sprijină în procesul de automatizare, procesul de alocare al comenzilor și să îmbunătățirea continuă a managementului livrărilor.

Startupul Innoship își extinde serviciile la nivel internațional și oferă acces la multiple opțiuni de livrare și pe teritoriul european. Innoship formează un parteneriat cu euShipments, unul dintre liderii în domeniul serviciilor logistice pentru industria de eCommerce, care oferă atât servicii de curierat, cât şi servicii de fulfillment. În ultimii 9 ani, euShipments a ajutat numeroase afaceri online mici și mari să ajungă la clienți din piețe internaționale și să-și transforme comenzile în expedieri livrate.

În completarea serviciilor de curierat, partenerul euShipments oferă afacerilor online și o reţea de 10 depozite de fulfillment în locații cheie din toată Europa. Această opțiune ajută la optimizarea timpului de livrare, fiind mult mai ușor să vinzi și să livrezi rapid în țări precum Bulgaria, Grecia, Ungaria și alte state europene.

Principalele beneficii pe care parteneriatul Innoship - euShipments le oferă magazinelor online sunt flexibilitatea în alocarea dinamică a comenzilor pe curierii utilizați în funcție de criterii de performanță, accesul la o rețea de fulfillment în locații cheie din toată Europa, oferind astfel oportunitatea de a expedia rapid, la prețuri competitive și operarea comenzilor automat, într-o singură platformă.

“Suntem încrezători că parteneriatul cu euShipments va facilita accesul companiilor din industria eCommerce să își extindă operațiunile în noi teritorii. Ne bucurăm că împreună cu partenerii noștri putem ajuta magazinele online românești să crească și să devină vizibile pe teritoriul european.” declară Daniel Nicolae, CEO și co-fondator Innoship.

Innoship își propune să devină cel mai mare agregator pentru opțiuni de livrare din Europa Centrală și de Est și împreună cu partenerul de încredere euShipments facilitează extinderea pe piețe internaționale pentru retailerii online cu planuri ambițioase de a vinde pe teritoriul UE.

"Sunt sigur că, împreună cu Innoship, vom putea ajuta și mai multe magazine online să vândă și să livreze pachetele lor către destinații internaționale. euShipments oferă prețuri și timp de tranzit de livrare competitiv, iar partenerii noștri de la Innoship oferă tehnologia de integrare între e-shop și rețeaua noastră de livrare." declară Svetlozar Dimitrov, CEO la euShipments.com.