Programul de accelerare ABC Accelerator, din Slovenia, este unul dintre câștigătorii competiției Central European Startup Awards, fiind premiat la categoria Best Accelerator and Incubator Program, pentru al doilea an consecutiv.

A fost deschisă perioada de înscrieri pentru un nou batch de startup-uri, data limită fiind 17 decembrie, pentru programul care va începe în ianuarie 2019. În cei trei ani de activitate, aproape 130 de startup-uri au accelerat în program, adunând împreună peste 30 de milioane de euro din investiții.

ABC Accelerator este un program de accelerare și mentorat pentru startup-uri, care susține creșterea companiilor inovatoare, oferindu-le instrumentele, resursele, accesul la o rețea de experți și cunoștințele necesare pentru a scala.

În afară de abordarea profesională, programul de accelerare investește până la 250.000 de euro în startup-uri prin fondul său de investiții ABC First Growth. ABC a adus în program experți de la entități de renume, precum Google, dar și alți investitori cu deschidere la piața globală.

Foto credit: peshkova / Deposit Photos