Astfel, perioada de înscrieri pentru programul de accelerare din Dubai, pe care Techstars îl derulează alături de GINCO, este deschisă până pe data de 14 octombrie. Startup-urile care vor intra în cohorta din 2019 a acceleratorului vor începe perioada de mentorat de pe data de 20 ianuarie 2019, programul finalizându-se pe 18 aprilie 2019 cu un Demo Day.

În 2018, prin programul din Dubai au trecut și românii de la TPS Engage (fostul The Pole Society), un startup care oferă posibilitatea de a livra reclame pe ecranele digitale din oraș, direct din aplicația mobilă sau de pe desktop.

Acceleratorul Techstars Dubai face parte din rețeaua globală Techstars și este realizat în parteneriat cu GINCO. Programul a fost anunțat în vara anului trecut și primul batch de startup-uri a fost acceptat la începutul acestui an.

În momentul când un startup intră în Techstars poate ajunge să primească o finanțare de până la 120.000 de dolari, în schimbul a 6-10% din acțiunile companiei. Startup-urile primesc birouri și conexiuni cu toată rețeaua de antreprenori, investitori și mentori a Techstars din toată lumea, tocmai pentru a crește afacerea.