Peste 40 de documente de resurse umane sunt disponibile, în prezent, în magazinul online, acoperind șase categorii principale: fișe de post, recrutare și selecție, orientare și onboarding, programe de dezvoltare, motivare și retenție, și administrativ.

Până la finalul anului, IntegraHR Shop va lista aproximativ 100 de proceduri de resurse umane. Prețurile produselor disponibile în magazinul online pornesc de la 100 de lei și ajung la 1.000 de lei.

”În contextul digitalizării, în ultimii ani, am considerat necesar să trecem online o parte din procedurile de resurse umane pe care le ofeream deja în offline clienților noștri, care au înțeles, astfel, că impactul tehnologiei utilizate în HR este unul pozitiv asupra întregii activități a unei organizații”, spune Andreea Mureșan, Managing Partner Integra HR.

”Pornind de la aceste premise, am lansat IntegraHR Shop, un magazin online unic în ecommerce-ul românesc și printre puținele de acest tip din Europa, din care clienții pot achiziționa și descărca rapid, în maximum 24 de ore, cele mai importante documente de resurse umane pentru o companie, pe care le pot folosi imediat.”

Clienții IntegraHR Shop sunt specialiști în HR, manageri și proprietari de afaceri mici și mijlocii, care își doresc implementarea rapidă și ușoară a procedurilor de resurse umane în vederea creării unor echipe performante și a retenției angajaților. Documentele oferite de magazinul online îi sprijină pe aceștia să transmită o imagine de angajator profesionist și îi ajută să economisească timp și bani din bugetele de HR.

De la lansarea Integra HR, în urmă cu peste opt ani, piața muncii din România a devenit tot mai complexă, pe de-o parte organizațiile confruntându-se cu probleme, precum deficitul de competențe în anumite industrii sau schimbările demografice, pe de altă parte, profitând de beneficii nesperate oferite de digitalizare. Astfel, organizațiile au redefinit procesele de recrutare și selecție, de planificare a forței de muncă sau de managementul echipelor, iar HR-ul a trebuit să țină pasul cu aceste schimbări.

În cei opt ani de existență, specialiștii în resurse umane și consultanții Integra HR au finalizat peste 800 de procese de recrutare și selecție și au oferit peste 1.000 de ore de consultanță în proiecte locale și pe plan internațional.