Un fond de investiții londonez, furnizorul de servicii K&T Capital și câțiva investitori privați au strâns 20 de milioane de euro pentru a investi în startup-uri în stadiu post-seed, din Europa de Est și CSI, scrie tech.eu.

K&T este în căutare de startup-uri care lucrează în sfera mobile, adverstising, fintech și IoT. De asemenea, firma spune că este un „accelerator hibrid” și pretinde că este capabilă să „creeze și să implementeze strategii de creștere în Europa / Asia pentru startup-urile înființate în economiile emergente”. În același timp, spune că poate să ofere companiilor din portofoliul său sprijin financiar, juridic și de marketing.

„Companiile cu care lucrează K&T sunt, de obicei, profitabile, iar problemele pe care le întâmpină au legătură cu limitările de creștere și restricțiile de extindere a granițelor”, a declarat Roman Taranov, cofondatorul firmei. El a mai spus că, spre deosebire alte acceleratoare, nu ia equity, ci doar taxează pentru serviciile pe care le furnizează în mod individual.

Foto credit: garagestock / Deposit Photos