Apple a trimis invitațiile de presă pentru evenimentul său. Deși nu spune că e vorba de iPhone-uri, data este consistentă cu lansarea noii generații. Evenimentul va avea loc pe 10 septembrie în Apple Park, Cupertino, California. Va marca lansarea modelelor din gama iPhone 11. Probabil vom vedea înlocuitori pentru XS, XS Max și XR.

Conform datelor de până acum apărute în presă, Apple va introduce un sistem cu 3 camere și probabil un display mai mare, de 6,1 inci. De asemenea, conform The Verge, Apple va avea suport pentru încărcare bidirecțională, adică să poți încărca wireless căștile AirPods direct din iPhone, un lucru pe care l-am văzut deja la Samsung și Huawei.

Vom vedea așadar camere mai bune, fără îndoială procesoare îmbunătățite și noul sistem de operare iOS 13. E posibil să vedem și Apple Watch Series 5 și lansarea oficială a serviciului de streaming Apple TV Plus.

De obicei invitațiile Apple conțin câte un indiciu legat de ce se va lansa și ce caracteristici vor avea. Mesajul e destul de criptic, dar culorile mărului pot indica faptul că Apple va lansa o linie de iPhone-uri cu o multitudine de culori, care să fie atrăgătoare pentru o categoria cât mai mare de utilizatori.