Echipa iTUX le oferă clienților consultanță vestimentară pe tot parcursul procesului de închiriere, de la alegerea costumului și a accesoriilor, până la modificarea fiecărui produs în parte, astfel încât să se potrivească perfect.

“La iTux ne treceau pragul până acum bărbații în căutarea ținutei pentru ziua în care deveneau familie alături de partenera lor. Pentru noi familie înseamnă parteneriat, iubire și înțelegere. De aceea, lansarea colecției pentru damă și pentru copii stă sub umbrela diversității și acceptării a oricărui tip de familie: tradițională sau netradițională. Indiferent cine o să îți fie partener la eveniment, vă putem ajută pe toți cu o ținută impecabilă, care să vă ajute să atrageți și altfel atenția! Ne vom poziționa întotdeauna în favoarea libertății fiecărui individ de a își trăi viața cum și alături de cine își dorește“, a declarat Alexandru Neștian, cofondator iTux.

Alexandru Neștian a reușit în doi ani să dezvolte compania, să câștige competiția de startup-uri Startarium și să se extindă spre cinci orașe. Tocmai datorită acestei experiențe el va vorbi la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life, ce va avea loc între 17 și 20 octombrie, despre cum să faci un pitch excelent, cum să te prezinți și cum să-ți faci intrarea pentru a crește business-ul.

El este doar unul dintre mentorii care vor susține workshop-uri la ediția cu numărul șase al taberei de antreprenoriat Startup Your Life. La ediția a șasea a taberei Startup Your Life înveți despre antreprenoriat în echipă, dar și individual, alături de specialiști și antreprenori. Poți să intri aici ca să vezi cine sunt și ceilalți speakeri și ce fel de teme vor aborda.