După cele deschise în București și Cluj, Alexandru Neștian, fondatorul iTux, lucrează la inaugurarea unui nou showroom în Constanța.

”Suntem la etapa de amenajări interioare, colecția este în lucru și estimăm o lansare în 2 luni și un pic. Chiar daca este final de sezon, ne asumăm acest lucru tocmai pentru a pregăti terenul pentru sezonul viitor”, ne-a precizat Alexandru Neștian.

Fondatorul iTux a precizat faptul că este în discuții pentru încă două noi deschideri, de data aceasta în Timișoara și Iași. ”Sunt discuții incipiente și probabil către finalul anului se vor concretiza în ceva mai serios”, a mai spus Neștian.

Potrivit acestuia, showroom-ul care urmează să se deschidă în Constanța este o investiție proprie, la fel ca și cele din București și Cluj, planul său fiind ca următoarele deschideri să fie făcute în sistem de franciză, ori alături de parteneri locali.

Alexandru Neștian a început iTux în 2016, după ce a lucrat o perioadă la două companii care produc costume made to measure. A decis să creeze un business unde să-ți poți lua un costum care să stea bine pe tine, să ai și un consultant, dar să nu fii nevoit să cumperi produsul, ci doar să-l închiriezi.

În toamna anului trecut, Neștian a câștigat cu iTux marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, în cadrul compeției Startarium Pitch Day (organizate de Impact Hub Bucharest).

Principalul serviciu oferit de iTUX este închirierea ținuțelor de ceremonie bărbătești. În cadrul acestui serviciu sunt incluse următoarele beneficii: consilierea în alegerea ținutelor; modificarea produselor pentru fiecare client în parte; curățare și igienizare. iTux dispune de peste 150 cămăși, 150 costume (16 modele) cu o varietate de mărimi de la 44 la 62. Secundar pot realiza la comandă orice model de costum. Povestea românului care îți închiriază online ținute complete pentru evenimente am scris-o aici.