Retailerul a anunțat că este în căutarea mai multor tineri pentru un program de intership plătit.

Potrivit unui comunicat de presă, eMAG are câteva joburi disponibile pentru tineri și deschide 25 de poziții de interni în departamentele de Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development si Legal în cadrul programului Talent Internship 2017.

Noutatea acestei ediții vine din deschiderea rolurilor din Marketing, o zonă foarte importantă în experiența de cumpărare a clienților eMAG, precum și a celor din International Development și Legal, departamente cu un impact direct asupra dezvoltării business-ului. Studenții în an terminal și absolvenții cu competențe tehnice, economice și umaniste din București, Craiova și Iași se pot înscrie în program în perioada 8 – 28 mai.

„Ne pregătim de implementarea celei de-a patra ediții a programului eMAG Talent Internship și invităm studenții în an terminal și absolvenții să exploreze universul eMAG. Experiența ultimilor trei ani ne-a demonstrat că acesta este un context foarte bun pentru a aduce în echipa noastră tineri curioși și pasionați, care își doresc să învețe și să crească. Anul trecut, peste 1200 de studenți au aplicat în programul nostru. Pe parcursul internship-ului, cei 25 de interni vor descoperi universul eMAG, vor avea drept mentori specialiști din companie, și vor fi implicați în programe de învățare formală și on the job, care să îi ajute să se dezvolte și să se integreze în echipa eMAG”, a declarat Cristina Șolea, manager de recrutare eMAG.

În București, eMAG Talent Internship pune la dispoziție 21 de joburi în nouă arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova și Iași vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software locale.

Din 8 mai, tinerii care speră la un job la eMAG și care doresc să se înscrie în programul de internship pentru una din cele 25 de poziții o pot face accesând link-ul http://cariere.emag.ro/internship/ până la data de 28 mai 2017. După perioada de înscriere, aplicanții vor intra într-un proces de selecție pe parcursul lunii iunie, iar din luna iulie, tinerii selectați vor începe programul de internship.

Implementat în lunile iulie și august, programul de internship va fi plătit pentru toate posturile, iar la final cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.