Noul centru va angaja personal din compania de servicii comune a Grupului, Business Services Ltd (BSL). În prezent, BSL furnizează servicii în domeniul tehnologiilor, serviciilor de date și funcții de suport corporativ în entitățile Grupului la nivel mondial. Practic, nu se mută bursa de la Londra la București, așa cum zicea fostul ministru al IMM-urilor, Ilan laufer, ci doar funcția de suport și call center.

LSEG a asigurat sedii de birouri situate din zona de centru-vest a capitalei, lângă Universitatea Politehnică. Noul centru al LSEG, care va angaja inițial 200 de persoane în diverse funcții, va fi complementar operațiunilor BSL din Columbia și Sri Lanka, unde lucrează 480 de persoane.

Murali Subrahmanyam, directorul serviciilor pentru afaceri al LSEG a declarat că „Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou centru de servicii comune în Romania. Prin dezvoltarea unor centre operaționale strategice în diferite zone orare și geografice suntem într-o poziție optimă pentru a furniza servicii și asistență entităților noastre la nivel mondial. România oferă o forță de muncă bine calificată, un sistem educațional solid și o infrastructură bună.”