Un studiu recent realizat de Indeed ne dezvăluie care sunt cele mai căutate joburi în IT și cele mai bune companii tech pentru care să lucrezi în 2018. Informațiile din studiu a fost strânse după ce s-au urmărit peste 18 milioane de review-uri primite de angajatorii de pe site, topul fiind realizat în funcție de beneficiile, cultura organizațională, securitatea locului de muncă, posibilitățile de avansare în carieră sau relația cu managementul din aceste companii. Pe lista companiilor care atrag cei mai mulți angajați din IT se numără Facebook, Google, Apple, Cisco, Intel, și chiar Yahoo!. Iată top cinci companii tech pentru care să lucrezi în 2018.

Salesforce - una dintre cele mai căutate companii IT

Este al treilea an consecutiv în care compania din San Francisco, fondată în 1999 de Mark Benioff și Parker Harris, este pe primul loc în preferințele celor care doresc joburi în IT. Compania este cunoscută pentru loialitatea sa față de clienți și aplecarea spre filantropie – se oferă zile libere pentru cei care fac voluntariat.

Adobe

Fondată în 1982, Adobe oferă beneficii atractive angajaților săi, iar cei care lucrează acolo spun că pot comunica destul de ușor cu managementul companiei. Unul dintre review-uri spunea că în Adobe, angajații sunt încurajați permanent să se dezvolte pe plan profesional.

Joburi în IT - Facebook

Gigantul din social media, fondat în 2004 de Mark Zuckerberg, și-a mutat sediul într-un campus nou acum 2 ani, iar în acest moment construiește locuințe pentru angajați. Deși angajați din cadrul Facebook au recunoscut că munca poate fi stresantă uneori, colectivitatea și atmosfera sunt motive pentru care adoră să lucreze acolo, iar compania este una dintre cele mai bune companii tech pentru care să lucrezi în 2018.

Google

La fel ca Facebook, și Google intenționează să se relocheze și să ofere spații pentru 4.500 de angajați. Mulți dintre cei care lucrează acolo aprecieză comunicarea cu echipa de management, mediul relaxant de lucru și încurajările constante.

Joburi în IT - SAP

Angajații SAP sunt încântați de faptul că gigantul din software oferă o siguranță foarte mare a joburilor și a posibilităților de avansare pe poziții de conducere. Managementul încurajează ideile noi care pot contribui la introducerea de noi produse și servicii.