Noul punct de lucru va furniza servicii de tehnologia informației pentru centrele tehnologice ale companiei, pentru fabricile și diviziile de servicii suport ale companiei la nivel global.

Alegerea Bucureștiului pentru inaugurarea centrului IT Global se datorează disponibilității unei forțe de muncă specializate și talentate, investiția inaugurată în această săptămână reprezentând, în același timp, o extindere naturală a companiei pe piața din România.

Biroul de la București va oferi joburi în IT pentru până la 150 de persoane. Aceștia vor acoperi funcții de bază cum ar fi securitate și conformitate IT, arhitectura informatică, operațiuni IT, planificarea resurselor companiei și livrarea soluțiilor globale. Împreună, ei vor asigura servicii IT integrate pentru Delphi Technologies, alături de partenerii IT globali strategici ai companiei.

Iată câteva dintre joburile în IT, dar și de operațiuni, disponibile România și postate de Delphi Technologies pe LinkedIn.

În România, Delphi Technologies deține o unitate de producție, în Iași, unde a realizat investiții totale de peste 300 de milioane de euro. Aici, sunt fabricate pompe de înaltă presiune (benzină/motorină) și injectoare pentru industria auto. Produsele fabricate în Iași până acum sunt instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel global. Portofoliul de clienți al Delphi Technologies include cei mai mari producători de vehicule de pasageri și vehicule comerciale din Europa, Asia, SUA, India și China.