Și la această ediție, cea mai bună experiență de antreprenoriat se va întâmpla la Hotel Royal din Poiana Brașov, între 11 și 14 octombrie. Suntem convinși că antreprenorii aflați la început de drum sau cei care au ajuns la un moment de cotitură în business-ul lor au de învățat de la oameni cu o experiență vastă în lumea afacerilor, de la manageri care conduc companii de sute de milioane de euro.

Întotdeauna sfatul comunității se poate dovedi extrem de util pentru un antreprenor, fie că aflăm despre succesul altor fondatori de business sau despre greșelile pe care le-au făcut și ce au învățat din ele.

Iar noi la start-up.ro am strâns o comunitate în jurul nostru prin materialele pe care le-am publicat, prin celelalte ediții ale taberei Startup Your Life pe care le-am organizat, prin evenimentele la care am participat sau pe care le-am co-organizat. Suntem conectori prin prisma domeniului în care activăm și ne dorim să ajutăm oamenii să fie mai buni și să construiască afaceri durabile.

Bursele Startup Your Life - convinge-ne că meriți să vii în tabără

Din acest motiv am organizat tabăra Startup Your Life, Powered by FAN Courier. Și de data aceasta, inițiativei noastre de a pregăti o nouă generație de antreprenori, de a pune bazele cunoștințelor pe care aceștia le vor aplica în business, s-au alăturat parteneri care vor oferi Bursele Startup Your Life.

Astfel, pe lângă locurile disponibile, vom pune la dispoziție locuri celor care sunt cei mai merituoși. Trebuie să ne convingi prin intermediul unui formular că vrei să participi și că meriți să vii. Completarea formularului nu garantează participarea, pentru că vorbim de locuri limitate, pe lângă biletele achiziționate până acum.

Tabăra Startup Your Life te învață cum să ai perspectiva unui lider

Aceste burse vor acoperi costurile pentru cazarea în camera dublă (doi participanți într-o cameră). De transport de ocupi tu, dar trebuie să ne convingi pe noi și pe partenerii noștri că meriți să fii prezent la cea mai interesantă tabără de antreprenoriat din România.

Cum poți deveni bursier Startup Your Life?

Completează formularul din acest link cu nume, email și motivul pentru care crezi că meriți să vii la tabăra Startup Your Life. E ca un pitch de început, așa că vorbește-ne despre ceea ce faci, ce vrei să faci și de ce vrei să vii, și convinge-ne că meriți să fii unul dintre cursanții taberei.

Ce înveți la Startup Your Life?

- Cum să ții o prezentare de succes - Vlad Andriescu te va învăța cum să te prezinți în fața investitorilor, partenerilor de afaceri și a presei. Și să faci marketing pentru tine ca să poți să îți vinzi afacerea mai bine.

- Business Model Canvas - Cum te documentezi ca să afli dacă modelul tău de business e potrivit pentru afacere? Alexandru Ion (fondator al Nexus Gaming, cel mai de succes business de sporturi electronice din România) le va vorbi participanților despre construirea planului de a afaceri și a modelului de business.

- Marketing pentru IMM-uri - Gabriela Bejan va vorbi despre dezvoltarea strategiei de marketing, atât offline, cât și online, pentru a te promova mai bine.

- SEO pentru afacerea ta - Octavian Palade (Events & Content Strategist la start-up.ro) vorbește despre cum să fii vizibil în căutările de pe Google și să câștigi bani de pe urma acestui lucru.

- Labirintul Juridic - Sfaturi juridice pentru afacerea ta de la avocatul și fondatoarea startup-ului Avocatoo, Ana-Maria Udriște.

Înscrie-te în acest formular și noi selectăm câștigătorii până luni, 8 octombrie.

- Cum să pornești o afacere - Adrian Cernat, fondatorul Smart Dreamers, va vorbi despre lucrurile pe care să le iei în considerare la începutul afacerii și cu ce obstacole te vei lovi.

- Management și Leadership - Valentin Maior (Romanian IT), coach și trainer acreditat John C. Maxwell, îți arată cum să fii un manager mai bun și să te adaptezi pe nevoile echipei tale.

- Product Market Fit - Cum găsești piața potrivită pentru startup-ul tău? Irina Scarlat, country manager Revolut, vorbește despre drumul spre client și cum să îți dai seama dacă ești pe drumul cel bun sau nu.

Fără bullshit - de ce facem tabăra de antreprenori Startup Your Life?

- Learn from the Best - sesiuni inspiraționale, în care antreprenori cu experiență de zeci de ani vorbesc despre provocările antreprenoriatului, cu realism și într-un mod provocator. Anul acesta am reușit să-i aducem pe noi pe Andrei Dumitrașcu, CEO al Breslo, dar și pe Alex Dona, managing partner la Times New Roman. Pe lângă ei va mai fi și Felix Pătrășcanu, cofondator Fan Courier, una dintre cele mai mari companii de curierat din țara noastră.

Citește aici mai multe despre mentorii ediției cu numărul 4 a taberei de antreprenoriat și leadership Startup Your Life, care va avea loc între 11 și 14 octombrie la Poiana Brașov.

Tabăra are loc între 11 și 14 octombrie la Hotel Royal din Poiana Brașov. 4 zile de workshop-uri, distracție și pitch. Vino alături de noi!