În acest an sunt 39 de poziții disponibile, dintre care 31 de roluri în echipa eMAG în departamentele: Technology, Platforms (Marketplace, Web&Mobile, Commercial), Commercial și Finance. Noutatea acestei ediții vine din deschiderea a 8 roluri de interni în cadrul echipei Fashion Days, în departamentele: Technology, Content Production și Marketing.

Majoritatea pozițiilor sunt disponibile în București, dar tinerii din Iași și Craiova pot participa în program în centrele locale eMAG de dezvoltare software.

„Căutăm studenți și absolvenți talentați, care vor să crească și care nu se feresc să spună „nu știu încă”. Avantajul echipei noastre este că orice construim are un impact, iar, mai mult decât atât, se și vede imediat. Transferăm acest „beneficiu” și în programul de internship, construind două luni de provocări constante, cu proiecte reale și feedback constructiv. eMAG Talent Internship este un program de învățare accelerată pentru cei care vor să crească repede”, a declarat Delia Sofonea, People Director eMAG.

Cum te pregătești pentru un job în IT la eMAG Talent Internship

În cele două luni de internship plătit, studenții își vor dezvolta atât competențele tehnice cât și pe cele soft. Fiecare dintre ei va avea un mentor cu experiență din companie și va fi implicat într-un proces de învățare formală și on the job. În afară de taskurile de business, internii vor beneficia și de un program de training și vor construi proiecte reale alături de mentori și colegi, pe care le vor prezenta la sfârșitul celor două luni. Cei mai buni dintre ei vor avea ocazia să rămână în echipă și să își continue dezvoltarea.

Ecommerce-ul se dezvoltă constant și creează noi joburi, iar componenta de tehnologie este o arie de dezvoltare cheie pentru eMAG. Internii care vor ocupa roluri în echipele de Technology își vor îmbunătăți competențele din zonele PHP, DevOps și testare.

Cum te pregătești pentru eMAG Talent Internship?

Cei care doresc să se dezvolte în echipa eMAG pot să se înscrie online în perioada 24 aprilie - 18 mai 2018. Toți candidații intră într-un proces de selecție care cuprinde mai multe etape și care este adaptat fiecărui departament în care sunt roluri deschise (formular online, teste de logică şi de specialitate, interviuri individuale sau de grup).

Mai multe informații despre eMAG Talent Internship, ediția 2018, pot fi urmărite aici: cariere.emag.ro/internship/.

De asemenea, în perioada aprilie-mai, eMAG organizează o serie de întâlniri cu studenții, în parteneriat cu Universitățile din București, susținute de o parte dintre mentorii acestei ediții.

Următoarele întâlniri:

- 27 aprilie, 14: 00-16:00, Universitatea Politehnica

- 9 mai, 14:00-16:00, Universitatea București Mate-Info