Dacă ești în căutare de joburi în IT, te anunțăm că Ivanti România a început procesul activ de recrutare de angajați pentru sectorul Cercetare și Dezvoltare (R&D), pentru birourile sale din Floreasca Business Park, București.

De la absolvenți de inginerie la dezvoltatori specializați, de la experți în DevOps la experți Agile, joburile în IT sunt multiple și atractive pentru candidați. Candidații selectați vor participa la dezvoltarea de soluții software de top în zonele de IT Asset Management (ITAM), IT Service Management (ITSM), securitate și Endpoint Management (EPM).

La nivel mondial, Ivanti furnizează soluții IT pentru securizarea, modernizarea și accelerarea operațiunilor de business a 27.000 de companii, prin intermediul tehnologiei și platformelor online de ultimă generație, și are 2.000 de angajați la nivel mondial, în 23 de țări. Compania Ivanti a fost înființată în 2017, în urma fuziunii dintre renumitele companii Landesk și HEAT Software și completată prin achizițiile companiilor Wavelink, Shavlik, AppSense, Xtraction Solutions, Concorde și RES Software.

Compania pune la dispoziția angajaților birouri de lucru în stil boutique, o parcare amplă, un abonament personal la sală și multe alte beneficii. Inginerii Ivanti din București se bucură, de asemenea, de programe structurate de formare și de un program de mentorat apreciat, care încurajează dezvoltarea personală în noi domenii de dezvoltare de software.

În cursul acestui an, Ivanti plănuiește să deschidă și un program de internship în colaborare cu mai multe universități de vârf cu profil tehnic din România.

„Pentru candidații potriviți pentru dezvoltarea de software, Ivanti oferă o oportunitate deosebită de carieră. Angajații companiei Ivanti beneficiază de unele dintre cele mai relaxate și moderne medii de lucru din România, susținute de un pachet de beneficii extrem de atractiv.” a declarat Alina Șandru, Directorul Departamentului de Engineering și Operațiuni Ivanti România.

Candidații interesați de joburile în IT pot descărca mai multe informații despre oportunitățile de carieră Ivanti accesând această pagină.