Facebook permite acum înlăturarea ”la grămadă” a aplicațiilor terțe și a tuturor postărilor făcute de respectivele aplicații pe parcursul timpului, potrivit The Verge. Noua funcție este binevenită, facilitând tăierea accesului la datele personale a serviciilor pe care nu le mai folosești.

Pentru a tăia accesul la datele tale aplicațiilor terțe pe care le-ai legat de contul de Facebook pe parcursul timpului, trebuie doar să intri în Setări > Aplicații, iar acum toate aplicațiile au în dreptul lor o bifă.

Le marchezi pe cele pe care nu le folosești și apoi apeși butonul ”Elimină”, nimic mai simplu. Până acum, trebuia să iei fiecare aplicație în parte și să o ștergi din listă, lucru care putea fi frustrant și care mânca mult timp.

După ce apeși pe ”Elimină” vei fi întrebat dacă vrei să ștergi și toate postările făcute de respectivele aplicații în timeline-ul tău.

Pe lângă noua opțiune, merită reamintit faptul că Facebook va tăia automat accesul aplicațiilor pe care nu le-ai mai folosit de trei luni, dar nu strică să ai la îndemână și această opțiune, pentru momentele în care nu te-ai putut abține să faci cine știe ce quizz.