Ubisoft, unul dintre liderii în industria divertismentului, anunță un nou program de compensare destinat exclusiv departamentului de Quality Control, în special angajaților pe pozițiile entry-level. În funcție de performanța sa, un Entry-Level Game Tester poate ajunge, doar în primul an de activitate în cadrul companiei, la un venit total net cuprins între 22.000 lei și 24.400 lei.

”Vrem să le oferim tinerilor pasionați de industria jocurilor video resursele necesare pentru dezvoltarea unei cariere în departamentul de Quality Control. Acum aceștia pot avansa mai repede pe poziții superioare și, în același timp, pot beneficia de noi tipuri de bonusuri. Game tester-ii pot ajunge experți în domeniul lor între 2,5 și 4,5 ani, în funcție de performanță, evoluând rapid atât din punct de vedere profesional, cât și salarial”, declară Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia și Ucraina.

Noul program se bazează pe un ritm accelerat de dezvoltare a carierei și include mai multe beneficii pentru angajații pe pozițiile entry-level din departamentul de Quality Control. Game tester-ii sunt evaluați în funcție de performanță și pot avansa acum pe o poziție superioară într-un timp cu 50% mai scurt, în 6 luni comparativ cu un an.

Joburi în IT - salariu și bonusuri

Programul include și o nouă schemă de bonusare bazată tot pe performanță - angajații departamentului de testare primesc acum un bonus anual echivalent cu minim un salariu, dar și un bonus de Onboarding, acordat de două ori pe an, pentru cei care se află la început de carieră.

Pe lângă beneficiile incluse în programul de compensare, game tester-ii au acces la sala de fitness din sediul companiei, la bicicletele Ubike, care pot fi împrumutate temporar, dar și la jocurile Ubisoft prin intermediul unui cont UPlay personal. Mai mult, angajații pot accesa resurse de e-learning specifice industriei și se pot înscrie la cursuri gratuite de limba franceză, organizate pe diverse module în sediul Ubisoft București. În funcție de vechimea în companie, angajații beneficiază de asigurări de viață și sănătate și un fond de pensie facultativă.

În acest moment, departamentul de Quality Control include 1.000 de angajați. Dintre aceștia, 39% sunt angajați pe poziții entry-level, pasionați de gaming aflați la începutul carierei, atrași de oportunitățile reale de creștere profesională în cadrul Ubisoft București. Salariul de start al unui Entry-Level Game Tester este de 1.440 lei net lunar, plus tichete de masă în valoare de 14 lei pentru fiecare zi lucrătoare.

Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT și primul din domeniul jocurilor video, având o vechime de 25 de ani în România și peste 1.700 de angajați în departamentele Producție, Quality Control și IT.